Bloggen min

Nå er denne bloggen, og Amanda snart 3 år! 
Bloggen startet jeg oktober 2011, og Amanda er født november 2011.
Amanda kom ikke hit før januar 2012, så jeg har stort sett hele livet hennes på bloggen her.
Ikke mange boerboel i Norge som har hele livet sitt på nett 🙂

boerboel i norge

De som har fulgt oss har fått med stort sett alt av ned og oppturer, sykdommer og skader, tiden som valp fram til unghund, og nå på tur til å bli en flott voksen boerboel tispe. 

boerboel dressur

Mange av våre flotte turer, opplevelser og gleden ved å ha en boerboel. 

boerboel pote

De som har fulgt oss har også fått med at bloggen handler om litt mer enn hund, mat har det blitt litt av, få men gode oppskrifter. 
Mine steg for steg oppskrifter på sokker ble en stor suksess ,(her er ett av de) det er vel ett/to av få innlegg om håndarbeid i denne bloggen. Tror ikke det kommer så veldig mange flere innen den kategorien heller, får se.

Geocaching har blitt en veldig stor interesse hos meg, som jeg startet med etter jeg begynte med bloggen, så der har jeg en del innlegg, og kommer garantert mange flere. Der er nok Amanda inkludert en del, det passer jo bra med hund og geocaching.

Jeg har wordpress tema på bloggen, og der følger det med et kontrollpanel som er fantastisk (nå er det sikkert slik andre steder også, men de har ikke jeg sett på samme måte)
Det er statistikk om «alt». Jeg kan se hvor mange som er inne og leser på bloggen hver dag, men ikke hvem 😛
Jeg ser hvilke søkeord som blir brukt for å få treff i bloggen, hvilke innlegg som blir lest mest, fra hvilket land treffene er og veldig mye annet.
Jeg har statistikk over alle innlegg, hvor mye og ofte de er lest, har fått treff osv, noe som gir meg en pekepinn på hva som er interessant å lese om i bloggen. 
Statistikken skiller på 7 dager, 30 dager, kvartal, år og til alle tider. Jeg er ikke så ofte inne på de sidene, men et par innlegg har skilt seg litt ut i høst, så skulle inn å sjekke de, bare for å se. Og da begynte jeg å se litt nærmere på statistikken, og da blir det plutselig et innlegg på bloggen.

 

Boerboel er et ord som skiller seg veldig ut, naturlig nok.

IMG_4648 (533x800)

 

CRPS er et annet, som kanskje ikke er så naturlig, har ikke skrevet så mye om det, men er kanskje fordi det ikke er skrevet så mye om det ellers heller, i Norge. Og folk som får CRPS leter ofte etter opplysninger på nett, og der kommer søkemotorer inn. Jeg lever stort sett bra med «min» CRPS, men vi er ikke så mange i Norge med den diagnosen, så greit å få spredd mest mulig informasjon om det.

Linn Berit sine saltbakte poteter med maldonsalt  er ett av noen mat innlegg som skiller seg klart ut

saltbakte poteter

Gyros og pulled pork er to andre, pluss resten.. Jeg liker å lage mat, men det blir oftere en katastrofe enn noe vellykket, og tro meg, det er ikke noe jeg skriver for å ha det morsomt.. noe familien kan skrive under på. 

Men så er gleden desto større når maten smaker bra.. Jeg laget forøvrig hjemmelaget blomkålsuppe denne uken, helt fra bunnen av, fulgte oppskriften til punkt og prikke, men den suppen kommer ikke til å bli laget her mer.. kommer heller ingen oppskrift på bloggen, posesuppen smaker bedre!

Innleggene om skabb (reveskabb) på hund (Amanda) har vært flittig lest, spesielt det med alle bildene i. Det var en forferdelig tid, å se at Amanda hadde det så ille og ikke kunne gjøre så mye med det. Den lettelsen når det var skabb, puh! Skabb er ikke så ille i det hele tatt, og finnes bra medisin mot det.

Sikkerhet og hvordan sikre hund i bil er tydeligvis et tema som mange vil lese om, håper bare de gjør noe med det også, og ikke bare leser. 

Urinveisinfeksjon hos valp har jeg skrevet en del om, og det ser jeg blir lest igjen en del nå. Det er veldig vanlig, men jeg visste ingenting om det før jeg fikk Amanda, så er greit å opplyse litt om det.

boerboelvalp

 

Innleggene mine om saken med boerboel i Sverige, med mistanke om rovdrift og avl på aggressive boerboel og mye annet dritt (kan lese innleggene her og her ) har vært flittig lest ser jeg, og det er flott med tanke på at mange valper har blitt solgt til Norge. 
Om mannen får forbud mot å drive avl eller å ha hunder  gjenstår å se, ettersom jeg forsto så har han ikke hatt tillatelse til å drive avl i det hele tatt..
Heldigvis er det godt kjent i miljøet hvem denne personen er, og hvilke hunder det gjelder.
Håper bare ikke det blir slik at personen får  forbud mot å drive avl eller å ha hunder i ett land, og fortsetter selv eller med andre personer i samme/andre land, men det blir uansett så gjennomsiktig at det blir enkelt å avsløre.

Fødselsdagskake til hund er også lest en del, hvem vil vel ikke ha en egen kake til hunden? 

kake til hund

Så er det en del innlegg jeg ikke forstå hvorfor de har blitt mer populære enn andre, tilfeldig kanskje.

Når jeg startet å blogge viste jeg ingenting om å blogge (som om jeg vet så mye mer nå), men det var forbausende morsomt, og det har det fortsatt å være. 

Som jeg har skrevet om før, bloggen min er for «snever» til å noen gang bli en stor blogg, men siden den er så spesifikk på bl.a boerboel får jeg mange treff på mye som har med boerboel å gjøre, og en del annet med hund.. Og, hadde det ikke vært for rasen boerboel, så hadde jeg neppe begynt å blogge noen gang. 

Bloggen vokser sakte, den er allerede større enn jeg noen gang trodde den skulle bli. Jeg har lært at sommer er dårlige tider for blogging, vanligvis.. Men jeg blogger stort sett som vanlig da også, blir kanskje litt færre innlegg. 
17 er det minste antall blogginnlegg jeg har på en mnd, og da har det stort sett vært sommer ser jeg. Er det lite blogginnlegg ellers så er det mest sannsynlig fordi det skjer noe spesielt med Amanda eller jeg er ekstra opptatt av noe.. har det ikke blitt skrevet om på forhånd eller underveis, så kommer det sannsynligvis i ettertid.
Når høsten kommer går trafikken stort sett gradvis oppover igjen

bloggstatistikk

Selvsagt er det morsomt når det er mange som leser bloggen, hadde jeg ikke syntes det kunne jeg skrevet lukket blogg, men samtidig har det ikke så mye å si antall lesere for meg, jeg skriver uansett 😛
Og det å ha en blogg om hunden fra første dag er mange ganger gull verdt. Jeg kan gå tilbake for å «sjekke» både det ene og andre. Har selvsagt diverse oppskrevet andre steder, men noen ganger kan det være like greit å sjekke bloggen. 

boerboeløyne

5 kommentarer om “Bloggen min

 1. Gratulerer med det forestående jubileet! Tenk så lenge vi har kjent hverandre nå, vi fant jo hverandre før denne bloggen ble startet 🙂
  Bildet av lille-Amanda husker jeg godt, bøtta sto tilgjengelig hele tiden da 😉 Vakreste lille jenta!
  Potetene til Linn-Berit har blitt en klassiker her i huset, men vi dropper krydderet. Og vi skal faktisk spise de i morgen 🙂
  Jeg spiste en kjempegod hjemmelaget blomkålsuppe på utdrikningslaget mitt, men den oppskriften har selvsagt blitt borte 😦

  Liker

  1. Takk, det blir nok ikke så stor feiring 😛
   Ja tenk på det, og fått «være med» på mye hos hverandre 🙂
   Den bøtten forfulgte meg nesten, det tok jo sin tid før Amanda ble «husren», tror hun bikket fem mnd, men det var sikker mye pga UVI også.
   De potetene har det vært rolig med her i huset en stund, før jeg plutselig laget det for litt siden. Ikke alltid jeg bruker annet enn salt/pepper jeg heller, litt ettersom hva vi skal ha til.
   Finner du igjen den oppskriften vil jeg gjerne ha de, jeg liker slik suppe så godt, men den jeg laget ble forferdelig, mildt sagt, Tore syntes ikke det var noen god ide å lage den på nytt heller 😆
   Hadde du hatt oppskriften på bloggen, da hadde du hatt den enda! 😀

   Liker

   1. Næmmen, ikke kake med lys og partyhatter og konfetti? :p
    Ja, det har vi jaggu vært! Og så har vi blogget om hverandre fra den samme turen også, det er jeg fryktelig glad for! 😀
    Joda, UVI’en er nok mye skyld i det. Men noen blir husrene senere enn andre også, sånn er det jo bare.
    Jeg fant igjen oppskriften! Tydeligvis tittet jeg ikke nøye nok i ste, for den lå i bokmerkemappa mi som heter Oppskrifter, akkurat der jeg mente jeg hadde lagt den 🙂
    http://www.klikk.no/mat/article306617.ece
    Siden jeg ikke har laget den hjemme, har jeg ikke blogget om den heller. Men hvis jeg en eller annen gang får ånden over meg og lager den, så skal den blogges om også 🙂 Vi spiste den til forrett på utdrikingslaget mitt. En av jobbene jeg hadde den dagen var å finne på en 3-retters middag som vi alle skulle lage 🙂

    Liker

    1. Haha, får vente til 10 års jubileumet med det.
     Ja er stor forskjell på hunder og når de blir klare, det hjelper ikke hvor flink man er til å ut med hunden om den ikke er klar for det, de gjør det jo ikke på trass (selv om noen fremdeles tror det!)
     Vet du, denne oppskriften skal jeg prøve,men ikke enda. Er mye likt ser jeg, men jeg brukte løk, stusset litt på det, men liker jo løk.men tror det ble litt feil. Fikk blomkålsuppe litt «oppi halsen» etterpå, så må bare komme over det først, det er jo så godt.

     Liker

 2. Tilbaketråkk: Bloggen min | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..