Utelek med kongen

Hadde en kort lekeøkt ute i hagen i kveld, og ser tydelig at Amanda har hatt lite trim/trening siste tiden… Vi får ta det igjen framover.
Hun hadde det morsomt da, og enda mer morsomt ble det når PH kom, selv om hun ble tydelig grov i målet når hun oppdaget at det kom noen i hagen.. så heldigvis fort at det var kjente.

Boerboel Norge

 

 

Vi har hatt så flott høstvær siste tiden, nesten sommer igjen. Litt «surt» å være på jobb om dagen, og ikke vært på noen fjelltur på lenge heller, men slik er det nå bare. Får bare være glad Amanda har tatt det hele med så stor ro. Og det er jo igjen mye av høsten enda.

 

Litt usikker på hvem hun ser på her, håper noen sto bak meg..

Boerboel Skjåk

Den lilla kongen har Amanda hatt lenge, veldig lenge. Den blir brukt som uteleke, og bare når vi er «med». Når Amanda har fått nok lek og legger seg ned for å spise den, ja da er det gjemsel for kongen..

 

 

 

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Amanda

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

[…] Hadde en kort lekeøkt ute i hagen i kveld, og ser tydelig at Amanda har hatt lite trim/trening siste tiden… Vi får ta det igjen framover. Hun hadde det morsomt da, og enda mer morsomt ble det når PH kom, selv om hun ble tydelig grov i målet når hun Les mer […]

Lik

%d bloggers like this: