Useriøs Boerboel oppdretter?

En og annen gang dukker det opp diskusjoner og krangling rundt omkring om hunderaser eller hunder generelt. Er egentlig litt merkelig hvor mye rart som kan diskuteres, og hvor usaklige mange kan bli.
Oppdrettere er ofte i «skuddlinjen», sladder, rykter og bakvaskelse florerer i mange hundemiljøer, også i Boerboel miljøet.

Fikk tilsendt en link til en avis i går, om en Boerboel oppdretter, og når man risikerer dyreforbud er det litt mer alvorlig enn bare sladder.
Jeg synes det som står i avisartikkelen er veldig alvorlig, det er ikke bare en ting, men mange ting som er helt feil, om det som står i artikkelen er sant.
Mye av det ser ut som det er fakta som man vanskelig kan bortforklare, samme hva man skylder på (men er garantert noen som vil finne på unnskyldninger og bortforklaringer)

Det er kjempeflott at det blir sjekket og følges med, og at slik som dette kommer fram.
Det er ikke så mange boerboel oppdrettere i Norden, så er veldig greit at (useriøse og seriøse) boerboel oppdrettere (og alle andre raser) blir sjekket og undersøkt av myndighetene, og at det kommer fram til vi som kjøper hunder.

 

Her er link til artikkelen i avisen (Helsingborgs Dagblad)

 

 

 

2 kommentarer om “Useriøs Boerboel oppdretter?

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..