Ferie og godbiter

Da har jeg «tyvstartet» på ferien, og ser fram til herlige sommerdager 😀
Vi har det fremdeles veldig varmt, og ser at vi får en varm reise nordover, slik sett burde vi kanskje ha ventet en dag eller to, men vi får bare dra og ta det fra der.

Har vasket og ryddet litt i Nano, og fått på mange dekaler.. har dekaler på tre siden av bilen 😛
Siden jeg fikk gjøre som jeg ville.. så ble det litt. På ene siden ble det så mye at Nano ikke ble lang nok..
Ble litt dumt med TB’en, den kunne jeg ikke ha bak, der jeg hadde tenkt. Men skal se om jeg finner en ordning på det, tekstene bak var egentlig pga at TB’en skulle være der, og vi hadde selvsagt på teksten før jeg skulle ha på TB. Får se når vi kommer hjem om jeg får ordnet det, nå er TB’en framme på bilen, skal se om jeg får ordnet bildene så jeg får lagt ut bilder i løpet av morgendagen, må redigere ene bildet først.

Amanda måtte jo ha litt ekstra med godbiter mm siden hun skal på ferie, så var innom dyrebutikken her i dag, der hadde det kommet inn mye nytt, er glad Amanda ikke var med inn å så..

godbiter til hund

Disse godbitene fra natures menu skal være bra, så er spent på hva Amanda synes om de, hun er jo altetende, men er greit å ha noe ekstra godt for det.
Hadde så fin en opplevelse med henne nå en kveld, vi kom opp i en situasjon der det typiske utfallet er blokkering, og mye bruk av styrke.. (min), denne gangen fikk jeg kontakt med det samme, beholdt fokuset til henne bortsett fra ett sekund etter litt, og da var det bare å få kontakt igjen, og slik flaks at jeg hadde godbiter i lommen akkurat da.

Får vel snart legge meg, spent på hvor vi er i morgen kveld på denne tiden.
Blir innlegg med bildene av Nano i morgen, og ett og annet fra turen opp og ned til/fra Lofoten og underveis og på fb siden til bloggen 🙂

 

3 kommentarer om “Ferie og godbiter

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.