Hvordan strikke sokker / ull labber

Hvordan strikke sokker til barn finner du her

 

Dette er min oppskrift på hvordan strikke ull-labber / sokker / strømper. Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker, og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis. Derfor har jeg noen bilder av hvordan man strikker sokker / ull-labber. Jeg bruker «alt» av garn, og pinnestørrelse fra 2 1/2 – 5, alt ettersom hvilket garn jeg bruker, og hvordan jeg vil ha sokkene. På disse sokkene brukte jeg et nokså tykt garn til sokker, og pinnestørrelse 4. Da er det enklere å se hvordan man strikker, og eventuelle feil man gjør. Sokkene her er damestørrelse 38-40. Tabell for skostørrelse og ca lengde på fot (sokker)

tabell for skostørrelse og lengde på sokker

Bruk f.eks mor aase garn og pinnestr 4 (tykkelse på garn og pinnestørrelse er noe man finner ut av etterhvert som man strikker, hvor faste/løse man vil ha sokkene, hvor tynne/tykke man liker) Legg opp 48 masker fordelt på 4 strømpepinner (12 masker på hver). Strikk to rett og to vrang (noen foretrekker å strikke en rett og en vrang, det er en smaksak) så langt som du vil ha lengden oppover leggen (jeg liker lange ullsokker) Når du har strikket lengden du vil ha ser det noenlunde slik ut bråtet på sokken Hælstrikking: så tar du og strikker 24 av maskene sammen på en pinne, slik at du har to pinner med 12 masker på hver, og en pinne med 24 masker på. Strikk så glattstrikk fram og tilbake med de 24 maskene ca 5 cm, de to andre strikkepinnene med maskene på glemmer du bare litt. Da vil det se slik ut IMG_5273 (536x800) hælstrikk på sokker Du har nå 24 masker på ene strikkepinnen, strikk 15 masker rettstrikke hæl Ta en løs av strikke hæl strikk 1 maske rett, ta den løse masken over, og strikk 1 maske rett. Snu hælstrikking ta første maske løs av, og snu den Strikk 7 masker vrang strikke hæl strikk 2 masker vrangt sammen, strikk 1 maske vrang, snu strikke hæl Ta 1 maske løs av, strikk 8 masker rett, ta av 1 maske løs, strikk 1 maske rett, ta den løse masken over, strikk 1 maske rett, snu.
Ta 1 maske løs av, strikk 9 masker vrang, 2 masker vrang sammen, 1 maske vrang, snu.
Ta 1 maske løs av, strikk 10 masker rett, ta 1 maske løs av, strikk 1 maske rett, ta den løse masken over, strikk 1 maske rett, snu.
Ta 1 maske løs av, strikk 11 masker vrang, strikk 2 masker vrang sammen, strikk 1 vrang, snu.
Ta 1 maske løs av, strikk 12 masker rett, ta av 1 maske løs, strikk 1 maske rett, ta den løse masken over, strikk 1 rett. Du har nå ingen flere masker igjen på den andre strikkepinnen, snu,
Ta 1 maske løs av, strikk 13 masker vrang, strikk 2 masker vrang sammen, og 1 maske vrang. Du har nå 16 masker på en strikkepinne. strikke hæl Fra rettsiden, ta 1 maske løs av, og strikk 7 masker rett, ta en annen strikkepinne og strikk de resterende 8 masker med den. strikke hæl Ta opp 9 masker fra kanten (for de som ikke vet hvordan man tar opp masker fra kanten, så har jeg laget en liten bildeserie nederst i innlegget der jeg prøver å forklare hvordan med bilder) IMG_5436 (800x552) strikk de to neste pinner på vanlig måte strikke hæl Ta opp 9 masker fra kanten, og strikk med de 8 maskene på neste pinne (tre «like» bilder) IMG_5445 (800x562) IMG_5446 (800x533) strikket hæl Strikk 15 masker rett på neste pinne, strikk de to siste maskene rett sammen, strikk så de to neste pinnene på vanlig måte. Strikk de to første maskene sammen på neste pinne, strikk så de resterende 15 masker rett. Fortsett med samme felling slik til du har 12 masker på alle strikkepinnene IMG_5950 (800x509) strikke hæl Strikk så ønsket lengde på foten (ca 20 cm i str 39) Hele sokken skal være 24-26 cm når den er ferdig (den er litt elastisk) så prøv deg litt fram. strikke sokk Så kommer det nest vanskeligste på å strikke sokker, hvordan strikke /  felle til tå Jeg bruker som oftest en måten her: Tåfelling
Første pinnen: strikk til det er igjen tre masker, strikk to masker sammen, strikk siste masken rett.
Andre pinnen: strikk første maske rett, strikk så to masker sammen
Tredje pinnen: samme som første
Fjerde pinnen: samme som andre
Strikk en runde på vanlig måte uten felling
Gjenta en runde med felling Ny runde uten felling Ny runde med felling Ny runde uten felling
Så strikkes resten av rundene med felling på hver runde (Her kan man variere lengden litt på sokken/tåen med når man går over fra felling annenhver omgang til hver omgang) til det er igjen 3 masker på hver strikkepinne. Klipp av garnet og trekk garn enden gjennom de gjenværende maskene felle til tå tåfelling Da gjenstår å strikke sokk / labb nr to 😀 hjemmestrikket sokker Dette ble skrevet og fotografert underveis når jeg strikket et par sokker (selvsagt), det jeg burde ha gjort nå er å strikke sokkene en gang etter min egen oppskrift, men nå bruker jeg så lang tid på strikke sokker at da hadde det ikke blitt ferdig før vinteren var slutt. Disse labbene med bilder og oppskrift ble gjort i mars/april, men glemte bort det hele til jeg nå gikk gjennom noen bilder. Nå er det jo riktig tid for å strikke sokker, så jeg håper oppskriften er forståelig og grei å følge.
Det finnes mange forskjellige måter å strikke (og felle til) hæl og tå på. Jeg og min datter strikker helt forskjellige hæler på sokkene, og vet det finnes andre måter også. På hælen holder jeg meg til denne måten, da jeg synes den er veldig enkel, som sagt så er det man kan enkelt.
Strikke tå / felle til tå gjør jeg litt forskjellig, noen ganger vrir jeg rett masken når jeg feller av, noen ganger tar jeg ene masken løs av og trekker den andre over, eller som her der jeg bare strikker to masker sammen. Det er slik som man finner ut av etterhvert som man strikker, hva man liker best og synes er enklest/penest.
Jeg varierer også litt med antall masker jeg plukker opp på siden, litt ettersom hvor «lang» hælen er. Noen ganger passer det å plukke opp 8 masker, andre ganger 9 masker. Det viktigste er å felle av til man har det opprinnelige antallet igjen til slutt. Her finner du mitt innlegg om regnbuesokken og hvor man får gratis mønster

Ta opp kantmasker

Dette blir en sokk i litt andre farger, men er bare for å prøve å vise hvordan man tar opp kantmaskene når man strikker sokker. Jeg har brukt to farger her, for å vise tydeligere hvordan man gjør det, men i utgangspunktet er det samme tråd som man strikker med før man begynner med kantmaskene man bruker. Når man har kommet så langt som her, så er det to kanter, og man skal plukke opp masker fra begge kanter ta opp kantmasker når man strikker sokker

Her har jeg plukket opp 4 masker ta opp kantmasker når man strikker sokker   ta opp kantmasker når man strikker sokker

Her stikker jeg strikkepinnen gjennom kanten for å hente tråden på andre siden, skal dra den gjennom ta opp kantmasker når man strikker sokker

Her har jeg dratt tråden gjennom   ta opp kantmasker når man strikker sokker

Ferdig med ene siden og ene kanten og har strikket de to neste strikkepinnene på vanlig måte

IMG_4914 (800x533)

Så er det å ta opp masker fra andre kanten, blir på samme måte

Her har jeg tatt opp de 3 første maskene

ta opp kantmasker når man strikker sokker IMG_4897 (800x561) IMG_4898 (800x500)

Og da er det bare å fortsette å ta opp maskene helt opp, og fortsette lenger oppe i innlegget igjen, du skal nå fortsette der det starter med: Strikk 15 masker rett på neste pinne, strikk de to siste maskene rett sammen, strikk så de to neste pinnene på vanlig måte. Strikk de to første maskene…
Håper dette var til litt hjelp, og som sagt så se bort fra at det er to farger.

About the Author

Posted by

Kategorier:

Heidi

79 kommentarer

Jeg hang med frem til hælstrikkingen, så ramlet jeg totalt av 😉 Tror jeg holder meg til strikking av skjerf (og da helst på rundpinne), selv om jeg faktisk har strikket to gensere også.

Lik

Jeg har lett masse etter en enkel sokkeoppskrift, og endelig fant jeg denne! Nettopp ferdig med første sokk, og det gikk kjempefint. Tusen takk for fin og enkel oppskrift!

Lik

Det var hyggelig, husker hvor jeg strevde med første sokkene jeg strikket selv, og prøvde og feilet en del. Så tenkte jeg skulle prøve å skrive ned en enkel oppskrift.
Lykke til med andre sokken, og mange par etterpå 🙂

Lik

Hurra! der knekte jeg koden,kjempefin forklaring trinn for trinn 🙂 sto helt fast i felling til tå.mange år siden jeg strikka sokker .tusen takk ❤

Lik

Tusen takk for at du delar slik ein enkel og flott oppskrift!

Eg har berre ein liten kommentar å komme med, som kanskje vil spara andre for den hovudbryen eg sleit med…
Der du forklarer hælen stod eg fast veldig lenge. Det var noko som ikkje stemte kvar gong eg prøvde, før eg endeleg «knakk koden». Det ser ut som du har skrevet feil på andre runde. Slik eg skjønar det skal det auke med 1 for kvar runde; 8 – 9 – 10 – 11 osv, men det står 8 – 8 – 10 – 11. Med dei tala får eg det iallefall ikkje til å stemme.

Dette er uansett ei enkel og god oppskrift å følge, til og med eg som aldri har strikka før fekk det til!
Tusen takk! =)

Lik

Takk for at du sa fra, har rettet det nå 🙂 Jeg skulle nok følgt oppskriften selv en gang.
Når man prøver for første gang så er jeg slik at jeg følger oppskrifter steg for steg, og da kan det bli litt hodebry med en slik feil. Flott at du fant ut av det og skrev det her.

Lik

Berre hyggeleg!
Ja, det var fordi eg har strikka meg nedover linje for linje eg la merke til det. 😉

Ser eg fekk eit sinna andlet ved sidan av navnet mitt.. Det var slett ikkje meininga!
Ha ein flott kveld vidare! =)

Lik

Hyggelig med tilbakemeldinger også 🙂
Sinna ansiktet kan ikke du noe for, er noe som kommer helt tilfeldig, og ser at det er en del merkelige uttrykk på de ansiktene, så tror jeg skal se om jeg får skiftet over til noe annet der.

Takk, og ha en flott kveld videre du også 🙂

Lik

Tusen takk! Det var akkurat denne oppskrifta jeg trengte. Er nå, utrolig nok, ferdig med mitt første sokkepar. Men jeg lurte på en ting nå når jeg skal starte med par nummer to. Blir fellingen akkurat det samme hvis jeg utvider maskeantallet til herrefot? Sikkert et idiotspørsmål, men jeg er helt blank på alt av strikking. Hvis ikke, hvordan blir fellingen?
Vennlig hilsen Maria

Lik

Bare koselig 🙂
Ja jeg bruker samme felling, på en måte. Jeg har alltid igjen 9 masker når jeg skal begynne fellingen på hæl. Slik at om jeg har flere masker på strikkepinnene så strikker jeg flere masker før jeg begynner fellingen, og blir det samme tilbake når jeg strikker vrangt.
Oppe her står det: «Du har nå 24 masker på ene strikkepinnen, strikk 15 masker rett», har jeg 28 masker så strikker jeg 19 masker før jeg begynner felling (om jeg ikke tenker helt feil, kan se litt nærmere på det i kveld)
Sidemaskene jeg tar opp varierer ofte, men jeg feller bare slik at jeg har igjen like mange masker på alle strikkepinnene til slutt. Så slik sett er det enkelt å variere str på labbene. På små labber er det kanskje greit å ha mindre masker enn før man feller.
Og om man gjør en feil eller to så synes det sjelden 🙂

Lik

Hei!

Takk for super oppskrift! har strikket store deler av sokken på rundpinne (magic loop) og det har funket bra…! Har nå strikket 2 par sokker på en drøy halvannen uke! Men lurer også på herrestr – stemmer det som du skrev i din siste kommentar her? Det er vel kanskje innlysende at man legger opp 56 masker (siden du skrev 28 masker på den ene pinnen)…. Du skriver også at du varierer sidemaskene, men er det ca samme antall som i denne dame-oppskriften (altså 8-9 masker på hver side)? Total lengde på sokken bør vel være 28-30 cm for str 43-45? Eller er jeg helt på jordet? Mange spørsmål her..! Blir veldig takknemmlig for svar. Hilsen Trine-Lise 🙂

Lik

Så hyggelig 🙂
Jeg varierer maskeantall en del, både utifra garn, strikkepinne og str. Men på min oppskrift her med samme type garn, str på strikkepinne og strikkefasthet så vil 56 masker passe godt.
Sidemaskene blir vanligvis 8-9 hos meg, men har fått til 10 noen ganger, når hælen har blitt litt lenger eller jeg har brukt tynnere garn/strikkepinner.
Tror nok jeg har fått til mindre enn 8 masker også, om det har vært veldig tykt garn osv, men det ser man fort, hvor mange masker det er greit å få med/passer.
Det har også mye med tykkelse på garn osv, til tykkere garn/strikkepinner til mindre masker blir det å ta opp.
Total lengde på ca 28-30 cm vil passe bra i str 43-45 ja.
Det som er så fint med slike sokker er at de er en del elastiske både på bredde og lengde.

Lik

Hei 🙂
Tusen takk for kjempefin sokkeoppskrift, og fremgangsmåte, som var godt beskrevet med bilder 🙂 jeg har strikket mye forskjellig, prøvd meg på sokker flere ganger, og alltid har jeg falt ut når jeg kom til hæl! og det gjorde jeg ikke nå 🙂 Blir nok flere par med sokker, skikkelig moro når en først har skjønt det 🙂
Hilsen
Monica

Lik

Bare hyggelig 🙂
Jeg har strevd så mye selv md hælen, så fant ut at jeg skulle prøve å lage en enkel måte med mange bilder. Kunne sikker vært flere bilder også, men ser ut til at det har hjulpet mange 🙂
Ja når man først hat fått det til er det kjempemorsomt 🙂

Lik

Supert!
Endelig har jeg klart å strikke min første sokk😄😄 Nå skal jeg prøve til minstemor på 4, håper bare jeg klarer å tenke ut de forskjellige antall masker her og der når de blir så små.. Tusen takk strikkeskolen😀

Lik

Så flott 🙂
Tror ikke det skal være så vanskelig å «gjøre om» oppskriften til barn, du får prøve deg litt fram.
Tror jeg skal prøve å skrive ned en barne str på sokker her på bloggen når jeg får tenkt litt selv også, takk for ideen 🙂

Lik

Tusen takk for flott oppskrift! Har lenge ønsket å strikke sokker, men har ikke funnet noen grei oppskrift som har motivert. Det var helt til jeg fant din. Flotte beskrivelser og masse bilder, gjør det hele så mye lettere. Har nå kommet over «kneika» med hælen, og holder på å strikke riktig lengde 🙂 Er så happy!! 😀

Lik

Det gikk kjempefint….til jeg kom til: ta opp 9 masker fra kanten… Hvilken kant? Så nå er det blitt to store hull på hver side av sokken… Sokkestrikking er tydeligvis ikke for meg 🙂

Lik

Jeg er dårlig på forklaringer, så derfor prøvde jeg å ha mange bilder, og ser nå at jeg kunne hatt med et par bilder av hvordan man tar opp masker fra kanten. Skal se om jeg får tatt et par bilder å legge inn når jeg strikker neste hæl.
Men ser du på bilde nr tolv, så har jeg tatt opp ni masker på ene siden, og skal ta opp på neste side.
Må prøve å fordele maskene på kanten, noen ganger må man ha flere masker for å få det jevnt, andre ganger færre.
Du kan også se på bildene fra der jeg strikket barnesokker, om det kan være bedre å se der.
Får du det ikke til så får du se innom igjen om noen dager, så skal jeg prøve å få lagt ut et par bilder 🙂

Lik

Dette var en fin oppskrift, likte bildene du har lagt ut, det var de som gjorde at jeg endelig forsto hvordan man strikker og feller en hæl. Nå kan jeg endelig strikke sokker til familien selv 🙂

Lik

Yess! Jeg fikk det til, helt 100 % nå. Ingen hull eller noe! Wohoo! LYKKELIG! Tusen takk for en fantastisk sokkeoppskrift. Nå blir det mye sokkestrikking framover :-)! God natt!

Lik

Det var flott!
Ikke så enkelt når man ikke har gjort det før, ikke uten grunn at mange gruer seg eller strever med hælen på sokker, jeg har hatt mine merkelige hæler tidligere 😛
Måtte også følge oppskrift punkt for punkt på flere par før jeg lærte det uten oppskrift. Så derfor synes jeg det er veldig hyggelig når mange har nytte av min oppskrift og bilder 🙂

Lik

Tusen takk for en god oppskrift på sokker. Har aldri strikket sokker før, men med hjelp av din oppskrift, ble det perfekte sokker😉😊

Lik

Heisan.
Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har blitt «undervist» i hælfelling, men jeg har aldri fått det til. Ble bare mer forvirret ettersom det jo er flere måter å felle hæl på. Etter å ha lest bloggen din, har jeg endelig fått til å strikke ullsokker. Har vel strikket ca 10 par til nå og tar meg i å lete etter kun sokkegarn når jeg er innom garnbutikk 😉 Eneste minusen er at familien stadig legger inn bestilling. Hehehe. Akkurat nå strikker jeg sjøvotter som en avveksling.
Tusen takk for god oppskrift 😉
God helg 😉

Hilsen Hanne Sofie 😉

Lik

Så hyggelig å lese 🙂
Det er litt å finne riktig oppskrift, og så å knekke «koden». Jeg strevde så selv første gangene, og det ble nok så som så med resultatet også, men det kom seg for hvert par 🙂
Jeg synes det er litt mer morsomt å strikke med farger osv, og når jeg skulle ta bilder og legge ut så syntes jeg det viste bedre med farger og tykke masker.
Takk for tilbakemelding, og god helg til deg også 🙂

Lik

Ser det er en stund siden denne ble publisert, men kom over den nå når jeg skulle strikke meg strømper/sokker for første gang….
…..og takket være denne trinn for trinn oppskriften fikk jeg det til, selv om det mest avanserte jeg har strikket tidligere er rette putetrekk og ett Strikketeppe….
har enda igjen en sokk, men satser på det går like greit som den første 😉
TUSEN TAKK 🙂

Lik

Så flott at du fikk det til, og morsomt at det var med denne oppskriften.
Det blir enklere forhver sokk, så håper du får strikket mange sokker framover, ha en flott strikkedag 🙂

Lik

Nok en gang takk for fantastisk fremgangsmåte 🙂
Jeg Har ei facebookgruppe der jeg og medlemmer deler ulike tips og ideer. Ett av albumene der går på tekstil og garn.
Kan jeg få lov å legge inn en link til denn bloggen din der, slik at fler kan få glede av din fremgangsmåte ?

Lik

Tusen takk 🙂 da legger jeg inn linken til bloggen din. Har lyst til å prøve meg på fler prosjekter etterhvert selv, så jeg kikker nok innom igjen 🙂

Lik

Hei ☺️ Fantastisk oppskrift! Sitter no og skal lage hælen på sokken.. Men skjønner ikkje hva du meiner med; ta den løse masken over? Hva mener du med det?

Lik

Har strikka eit par sokker, men slit med å ta opp masker frå kanten ved hælfellinga. Blir av og til «hol», spesielt på den eine sida. Pleier du å ta av første maske når du strikkar bakstykke på sokken?

Lik

Hei, ja jeg tar av første masken, og prøver holde tråden «stram».
Om det er litt «løse» masker i kanten, så tar jeg opp maskene en «omgang» innenfor, om det ble forståelig? Da kan man regulere litt, og den «løse» kanten synes ikke.

Lik

Hei!
Jeg har kommet til fellingen nå. Lærte meg å strikke for en uke siden, så det å lese oppskrifter er utrolig vanskelig 😉

Skal jeg felle ned til 3 masker med en gang, eller går dette over flere runder?

Lik

Forresten; resten gikk veldig greit, men måtte søke opp film på den kanthentinga, men det går jo fint når alt ligger på YouTube 😀

Lik

Tusen takk for ei kjempe god opskrift på lubbe strikk! Takket være denne så klarer eg å strikke helt på egenhånd uten hjelp til hæl😊 men dersom eg legg opp til 10 m på kvar pinne, korleis rekner en ut ved rett aantall m start på hælstrikk ? Med 12 m så er d start m 15…

Lik

Hei, så hyggelig å lese 🙂
Med 10 masker på hver pinne så kan du se på oppskriften her https://boerboelheidi.com/2014/02/13/hvordan-strikke-sokker-til-barn/
Der er det 9 masker på hver pinne, men tror nok at det går greit med å starte på m 11 med 10 masker også, eventuelt m 12. Prøv å se hvor bred hælen blir, ofte er bredden på hælen litt individuelt hva man liker.
Jeg har forøvrig laget noen rare hæler underveis, men trøsten er at ikke så mange ser under foten 😀
Håper det var til litt hjelp 🙂

Lik

Halleluja!!! Endelig en forståelig oppskrift på sokker/labber for meg, som må ha ting inn med t-skje tydeligvis. Har strikka den første labben min 😃 Men ser at jeg kunne hatt den litt større (tynt garn kanskje?) om jeg vil strikke en større sokk, da blir jo hele oppskrifta hebraisk da? Eller.. Hvor mange masker da, strikke hvor mye før og etter felling osv 😪
Veldig takknemlig om du har tid til å svare altså. Tusen tusen takk. 👏🏼👏🏼👏🏼
Hilsen Tove

Lik

Hei, så flott! 🙂
Strikker du i tykkere garn vil sokken bli større, eller gå opp i strikkepinne størrelse.
Men noen ganger vil man ha bruk for flere masker, og har skrevet litt om det tidligere oppe i kommentarfeltet

«Oppe her står det: «Du har nå 24 masker på ene strikkepinnen, strikk 15 masker rett», har jeg 28 masker så strikker jeg 19 masker før jeg begynner felling (om jeg ikke tenker helt feil, kan se litt nærmere på det i kveld)
Sidemaskene jeg tar opp varierer ofte, men jeg feller bare slik at jeg har igjen like mange masker på alle strikkepinnene til slutt. Så slik sett er det enkelt å variere str på labbene. På små labber er det kanskje greit å ha mindre masker enn før man feller.
Og om man gjør en feil eller to så synes det sjelden :)»

Jeg har nesten alltid 9 masker igjen på strikkepinnen før jeg begynner å felle, når det er til voksne jeg strikker.
Resten av oppskriften blir veldig likt, står litt i kommentarfeltet der også 🙂 Ellers har jeg oppskrift på barnesokker her på bloggen også, om du vil ha de mindre, der tror jeg det står litt i det kommentarfeltet om hvordan endre på str også.

Jeg syntes dette var vanskelig selv lenge, men plutselig så «sitter» oppskriften på en slik måte at man kan forandre på stort sett alt og det går av seg selv.

Håper dette hjalp deg litt på vei 🙂 Og er det noe helt konkret du står fast på om du skal endre maskeantallet selv, så bare spør igjen når du kommer dit du lurer på noe 🙂

Lik

Tusen takk for en lett forståelig oppskrift på sokker! Har lenge «mannet meg opp» til å lære meg å strikke sokker, men har ikke kommet dit….før jeg fant din instruksjon. Superlett å følge, og jeg har nå strikket min første sokk i en alder av 61 år 😃👍

Lik

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😀
Ofte så gruer man seg på forhånd, og så er det ikke alltid så vanskelig likevel 🙂
Jeg måtte nok strikke noen sokker før jeg syntes det var enkelt, men etterhvert så «satt» det, og det er så morsomt når man får til noe man på forhånd har sett for seg er vanskelig 🙂
Lykke til med mange sokker fremover 😀

Lik

Så herlig at du har lagt ut oppskrift med bilder. Godt forklart også. Jeg har klart å strikke 4 par, er på femte… Tusen takk for god hjelp😃

Lik

Hei!

Takket være denne oppskriften, har jeg endelig lært å strikke sokker, men da kun sokker med 12 masker på hver pinne 😂 (Finner nok ut av det etterhvert). Tusen, tusen takk! ❤

Lik

Jeg har oppskrift på sokker til unger også 🙂
Og leser du litt i kommentarfeltet så tror jeg det skal stå litt forskjellig der 🙂
Om du vil holde deg på 12 masker en stund til er det jo fint å variere størrelsen med tykkelse på strikkepinner og/eller garn også 🙂
Takk for hyggelig tilbakemelding, håper det blir mange par med sokker hos deg 😀

Lik

Jeg vil også takke! Det var så flott å se bilder og følge med på teksten. Strikka «min første hæl» på torsdagskveld. Nå er det snart tåfelling som står for døren. Veldig flott å finne dette på internett.

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

%d bloggers like this: