Post-it

I går kveld gikk Amanda å la seg nokså tidlig, og jeg gikk å dusjet. Jeg burde jo ha visst bedre.. Når jeg kom fram fra badet lå Amanda i stuen, noe som ikke er rart, hun veltet seg over på ryggen når jeg kom, så da var det bare å klappe og snakke litt med henne. Og så oppdaget jeg noe gult på gulvet.. Der lå en våt liten gul klump av noe papir, og en rask kikk bort på stuebordet og datamaskinen min oppklarte hva det var, den ene post it lappen min. Jeg hadde i utgangspunktet tre lapper, og nå var det to. Og det jeg ikke tenkte over var hva hun eventuelt hadde trykket på på maskinen, når hun hentet ene lappen.
Hun tok forøvrig den lappen som bl.a sto diverse om/til Kaos på, de to andre lappene var ikke engang sikkel på.

Heretter skal jeg rydde bort ALT av tyggebein osv om kveldene, i går var andre kvelden på kort tid Amanda måtte ut sent, og etter hun egentlig ikke skulle ut igjen, men siden hun MÅ på do, så har jeg ikke så mye valg, annet enn å bli med. Forrige gang hadde hun gnafset i seg tyggegreier om kvelden også.
Det var småskummelt ute her, «noen» bråkte fælt oppi skogen her, så fort Amanda skulle til å stille seg opp for å på do, så «vrælte» det til igjen, hehe… Etter x antall ganger måtte hun bare, men hun sto med hodet mot skogen og lyttet.
Jeg rekner med at det var rev, hørtes slik ut, men kan jo ha vært et annet dyr også.

Vi gikk tur igjen på ettermiddagen, er fremdeles så godt høstvær her at det er bare kos å oppi skogen.
Amanda er så god å rolig etter turene, og så har vi jo så godt av det begge to.

Sjarmtrollet mitt

boerboel tyggebein

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..