Siste dag på Nordberg skule

Det er merkelig, siste dagen på en arbeidsplass jeg har vært på litt over ti år, det er lenge.. selv om det ikke føles som det er lenge siden jeg begynte der.
Tror ikke jeg har trivdes så godt på noen arbeidsplass som på Nordberg skule, noe som helt sikkert var med på min iherdige «jobbing» for å komme tilbake, og ikke gå for omskolering for noen år siden når jeg var sykmeldt en lenger periode. Husker enda «panikkfølelsen» da legen nevnte omskolering, noe jeg raskt ble klar over at ikke var noe alternativ for meg.
Jeg kom tilbake i jobben min, og har også jobbet mye som vikar siste par årene, og det har gått veldig bra. Har mye frihet i jobben, noe som passer meg veldig bra, men det er «frihet under ansvar» som det så fint heter.

Hadde det ikke vært for at jeg hadde den jobben hadde jeg aldri hatt Amanda, bare å snu helt om på arbeidstiden fra en dag til en annen, og jobbe stort sett bare kveld en lang periode er ikke så enkelt. I min jobb var det helt greit, og det gikk over flere mnd, slik at vi kunne bruke den tiden som trengtes for at Amanda skulle være helt trygg på å være alene. Må innrømme at det var virkelig godt å kunne dra på jobb en periode, valpetiden kan være slitsom til tider. Men den tiden man bruker på at valpen skal kunne være trygg på å være alene er verdt det.

Jeg kommer til å savne Nordberg skule, blir rart å dra forbi der første tiden, på vei til ny jobb. Noen andre som har min jobb.. Jepp, min jobb.
Nordberg skule er en «gammel» skole, med atmosfære og mye annet, jeg kommer virkelig til å savne den og de som fremdeles jobber der.
Jeg hadde nok ikke søkt ny jobb for 1 år siden, og brukte litt tid på å bestemme meg nå, om jeg skulle søke, men plutselig føltes det veldig riktig å søke. Når jeg hadde søkt på den nye jobben så kjente jeg at jeg hadde virkelig lyst på den, noe som gjør at jeg føler meg trygg på at jeg har tatt en riktig avgjørelse.
Jeg tror at Nordberg skule uansett er «borte» om få år, og da hadde jeg uansett måttet skifte arbeidsplass. Det var nok med på å styrke min avgjørelse om å søke på ny jobb, og at det nå var en 100% jobb, jeg får «fri» hver ettermiddag og kveld, noe jeg virkelig setter stor pris på.
Det blir spennende å starte på en ny arbeidsplass i morgen, og jeg gleder meg 😀

Fikk så flott bukett fra «skolen»før helgen, og flotte hilsener

høstbukett

4 kommentarer om “Siste dag på Nordberg skule

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..