Regnbuesokker

Ble tipset om en kjempeflott sokk av datteren min for en tid siden.
Nå er ikke jeg den raskeste til å strikke, selv om disse er veldig raske å strikke, så jeg har ikke tålmodighet til å vente med å legge ut innlegget om de til jeg har strikket de ferdig, så da blir det bilde av en regnbuesokk.
Jeg var inne på tanken om å legge ut bildet to ganger, ved siden av hverandre… 😆
Men tok å kopierte et bilde fra mønsteret, så ser en bedre der.

Først et bilde av min ene regnbuesokk

regnbuesokk

regnbuesokkJeg har valgt farger selv, helt uavhengig av mønster og fargeforslag. Det er jo noe av det flotte med det, kan sette sammen de fargene en liker, og bruke samme nyanser, eller kontraster, eller noe helt annet.

I mønsteret er flere fargeforslag på regnbuesokker, her er noen av de (bilde fra zede.no)

regnbuesokker

Og så kommer det beste, du kan laste ned mønster/oppskrift gratis på regnbuesokken her. (ser at man ikke lenger kommer rett inn på der man kan laste ned mønsteret, så Her skal man komme til siden de man finner sokkene, og mange andre flotte sokkemønstrer) 

Kan også kjøpe garnpakker osv, jeg brukte et helt annet garn, og min sokk ble nok litt for stor også, jeg tok ikke så mye hensyn til garntykkelse, strikkepinner og strikkefasthet.

Mønsteret/oppskrift på regnbuesokker er ihvertfall veldig enkel og tydelig, den er på 3 A4 sider.
Sokkene er som sagt i mange fargevarianter og heter Regnbuesokken, Havsokken, Fjellsokken, Rosasokken, Solsokken, Skogsokken i oppskriften, eller lage din helt egen variant 🙂

12 kommentarer om “Regnbuesokker

  1. Takk 🙂
   Ta å starte en dag du har litt overskudd, det er nesten flaut å si det, men jeg har brukt opp til mange mnd på en sokk noen ganger…. det går ikke alltid så fort her 🙂

   Liker

 1. Veldig fornøyd med mønster, oppskrift og forklaring med tekst og bilder😊😊😊 Første gang jeg strikker ullsokker og det gikk kjempe bra😊😊 Så nå har gubben fått varme og gode sokker til høsten/vinteren😍😍😍 Del gjerne andre oppskrifter på votter og luer også for denne forklaringen er perfekt for nybegynnere😊😊😊

  Liker

 2. Hei!
  I dag har jeg for første gang strikket en sokk uten hjelp. Jeg fulgte mønster beskrivelsen din. Det gikk helt fint. God forklaring for nybegynner. Takker!
  Lisbeth

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..