Tilbake til det normale

… håper jeg. Amanda sov hele natten i natt, og vi sto opp syv i morges. Vi fikk gått en liten tur i går kveld, noe så herlig. I kveld gikk vi en liten tur også, gradene ligger på mellom -3 og -10, helt perfekt. Er meldt mye vær litt senere, og så kaldt… men akkurat nå nyter jeg bare det vi har, det samme gjør Amanda, som får vært ute litt, og på tur igjen.

Etter turen så laget jeg middag, ble så inspirert av dette innlegget hos Kjersti, så måtte bare prøve. Har aldri hørt om Boulangere-poteter før, så det var spennende.
Her er min

Boulangere

 

Oppskrift på Boulangere-poteter finner du inne hos Kjersti.
Skal du lage en slik potetrett så må du passe på… jeg ble slik

plaster

 

Først skar jeg meg en gang, på skiven jeg skulle dele poteten med, plastret fingeren, og fortsatte… da måtte jeg plastre finger nr to.

 

Ene sønnen var på jakt i går, fangsten ble et par ryper, Amanda trodde et øyeblikk hun hadde fått et ekstra måltid…

rype og hund

 

Boerboel rype

 

 

Hadde så mye jeg skulle skrive om, men ble så trøtt at øynene mine snart lukker seg, tror det blir en tidlig kveld, så får jeg heller ta igjen skrivingen senere.

 

8 kommentarer om “Tilbake til det normale

 1. Veldig glad for at du likte potetene! Men jeg er ikke like glad for at det var potetenes skyld at du nå går rundt og er plastret. Du får ønske deg sånn mandolin-sak, selv om man skal være rimelig forsiktig med fingertuppene der også 😉 Hva spiste du til potetene?

  Liker

  1. Jeg skar opp en svinestek i skiver, krydret litt og stekte. Det var godt sammen,men var egentlig så spent på potetretten at det kunne vært nesten hva som helst, hehe.
   Måten jeg skar meg på var så dum at det ikke er til å tro. Jeg har slik food prosessor, og der var en skive som jeg tenkte passet perfekt til å skive opp potetene. Men «knivene» på skiven er sylskarpe… Og jeg klarte å trykke fingeren «inn» i ene kniven på en måte, så ble et meget skarpt kutt i fingeren. Og, jeg klarte å gjenta det med den andre kniven på skiven med en annen finger like etterpå.
   Og jeg sto å mumlet om at en måtte være så forsiktig med den skiven, har den til og med godt innpakket pga knivene, og så går jeg å skjærer meg på den måten.

   Liker

   1. Eileif har sagt begge gangene vi har spist disse potetene at han egentlig ikke trenger noe annet enn akkurat potetene 😉
    Huff da, det høres ikke godt ut! Men jeg vet akkurat hva du mener. Vi vet jo at alle kniver som ligger innpakket fordi de er skarpe, er nettopp skarpe, allikvel klarer vi å skjære oss på de… Håper sårene gror fort og uten plager! Og så gjør du ikke det samme neste gang 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..