Julehandel

Noen ting er viktige å få handlet til jul, så jeg har kjøpt inn julebrus 😀 Ble både brun og rød, siden jeg ikke helt klarer å bestemme meg for hvem av de jeg liker best. Lillehammer (Hamar) og Rudolf 😁 Må se om jeg får tak i riktig eplemost også, til julemiddagen.
Kjøpte sukker og gjær.. ja og tomtebrygg da, pluss et par ingredienser til. Må til litt «ekstra» for god smak 🍺
Kjøpte ribbe for å lage til salt flesk
Den oppskriften og den på sylte har igjen utrolig mange treff ser jeg, virkelig moro 😃 Det pleier begynne så smått i oktober, så tar det seg oppover fram mor jul hvert år.
Har kjøpt inn litt annet småtteri også, håper å unngå den lange handlelisten like før jul. Vi har fått «ny» butikk, fra Prix til Extra. Det er jo veldig greit, men så var det dette med å finne fram 🙄 Det tar sin tid når ingenting er som det var før, med plassering av varer, og kasse.. Det går seg vel til, mot neste år 😁

Vi måtte måke litt snø når vi kom hjem i dag, og så fort vi fikk lukket grinda så fikk Jen komme ut. Hun likte seg så godt ute at hun ikke hadde det travelt med å inn igjen. Jeg prøvde å si til henne at hun måtte på do, men det var å snakke til døve ører. Jen ble helt oppslukt av «noe» i/under snøen. Hun endevende et stort område, og stakk snuten ned i snøen, og brøytet seg framover. Jeg vet ikke om det var mus eller noe annet, det var ihvertfall veldig spennende, for Jen. Jeg ble mer og mer irritert, og blir lenge til hun får løpe løs når jeg ikke har god tid 🤣

Det er tre helger igjen til jul, og i år føler jeg at jeg har all verdens tid.. Det kommer sikkert til å vare til jeg finner ut at det er «jul i morgen».

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..