Nye venner

I dag er det første advent, og jeg har enda ikke somlet meg til å finne fram adventslysene 🕯🕯🕯🕯  Skal ordne det nå etterpå, har samme «enkle» løsning som de siste årene, telys. Slipper å passe på tiden lysene brenner, og at det blir feil avstand 😂

Siste 2 ukene har «svigersønnen» vært her 10 dager. Skulle tro vi begynte å bli passe lei.. men vi har knapt nok sett han. Fredag kom resten av familien oppover også, så har vært litt mer liv og røre i helgen 😃 De hadde med hjortstek, og stort sett alle (bortsett fra meg) var med å laget middagen, jeg ryddet bort etterpå 😄 Det ble fantastisk godt, og tilbehøret var blant annet tyttebærpærer 😃

IMG_2019-12-01_08-35-45

Bakeriet i Lom er kjent for både det ene og andre, bl.a kanelsnurrer. Men noe som er mange ganger bedre er pistasjbollene! Når jeg og LB var på shopping i helgen var vi innom bakeriet etter slike boller og litt til.

 

For noen år siden så jeg så nydelig en elg på en butikk. Og bare for å understreke det, det er en elg! Den går under navnet «sau» av de fleste andre her 😠 Altså, sau!? Alle ser jo at det er en elg! Dyr var den også, uten at jeg skal nevne pris. Det som er litt dumt var at en av disse «billigbutikkene» kom med veldig lik for et par år siden. Elgen min har vært flyttet hit og dit hjemme her, nå siste månedene i ett vindu. Og i helgen fikk den seg plutselig to nye venner. Det varmer mitt hjerte å se at noen syntes så synd i den der den sto alene, og derfor kom med nye venner 😃

20191201_134724 (2)

Dere ser at den store er en elg? Disse vennene er jeg litt mer usikker på, tror jeg vil døpe de til Rudolf 1 og Rudolf 2

 

1. desember er jo tiden for første luke i adventskalenderen. Her har vi hver vår.. Ble ølkalender, og te, sjokolade/lakriskalender.

IMG_2019-12-01_08-03-44

Se de nydelige lilla calla blomstene. De passet perfekt oppi vasen med bambus, som fremdeles lever 🤔

4 kommentarer om “Nye venner

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..