Jeg klarte det, forsåvidt

Jeg skulle ikke begynne på den nye genseren før den andre var ferdigstrikket. Den er ikke ferdig helt enda, men er helt i innspurten. Har igjen 2 cm, så da er jeg i mål i løpet av kvelden 😃 Jeg har heller ikke begynt på den nye, men strikket «prøvelapp»

20191127_173616 (2)

Greit å slippe å begynne på den når jeg blir ferdig med den andre genseren. Prøvelapp er kjedelig å strikke, så jeg har ikke strikket så mange. Men det kan spare en for mye jobb, å rekke opp er fort gjort, men så var det å strikke opp igjen da.. Så nå valgte jeg å strikke en slik lapp.. Jeg strikket på rundpinne for å få en mest mulig realistisk resultat, og jeg må nok opp 1 1/2 i pinnestørrelse i forhold til mønsteret. Jeg strikker veldig fast, så hadde en mistanke om det. Eller jeg kan gå opp en str i genseren, det går ut på det samme, tror jeg 🤔

Jen var med Tore i bilen i dag, var så greit vær. Jeg gikk ned å hentet henne når jeg var ferdig på jobb, og så gikk hun og jeg hjem 🐕 🚶🏻‍♀️

Snapchat-2133761790 (2)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..