360 degrees of Norway

Dette er den utfordringen som jeg synes må være den mest spennende og morsomme 😀
Kan lese om den her (geocaching.com)

Den kom i 2013, og vi ble nr 19 og 20 (det kan være noen som har logget i cachen og ikke på nett enda, så det kan endre seg) som har logget den på nett!
Vi kunne vært ferdig minst et par år tidligere om vi hadde gjort litt ekstra for det, men det var ikke så mye hast. I fjor lå vi veldig godt an, men så ble det isteden det året vi nesten ikke cachet i det hele tatt.

Siden vi bor i Skjåk så ligger vi greit til, siden «midtpunktet» er Galdhøpiggen, noe vi ikke får gjort så mye med.. Har fått med meg noen kommentarer på akkurat dette 🙂  Men det er slik at man kan ikke hverken finne eller legge ut en cache, uten at den ligger i en sektor.

Vi har ikke alltid valgt den enkleste og raskeste cachen i alle sektorer, mye fordi vi synes det er litt greit å gå en tur. Eller det har vært en cache som har fristet litt mer enn den nærmeste og enkleste.

Når vi startet innspurten i år så hadde vi igjen 29 sektorer, og de var litt spredt.. Det ble to turer. Jeg trodde siste turen skulle bli senere i sommer, men plutselig hadde vi en helg ledig.
Vi var ikke 100 % sikre på at vi hadde greid utfordringen før vi fikk logget, og sjekket inne på project-gc. Men da hele Norge ble grønt, så føltes det herlig!

Før vi startet å cache så Norge slik ut

360grader

 

Jeg hadde såvidt vært inne å sett på cachen på Dombås etter jeg startet å cache, men det var på eventet i mars 2015 jeg så litt mer på den, og sjekket hvordan jeg lå an.. Kan lese mer om det (og se bilde av kartet mitt da) her

Nå i går kveld ble kartet helt grønt!

360gr

4 kommentarer om “360 degrees of Norway

 1. Helt fantastisk! Det krever en del planlegging for å ta de siste sektorene, når man først har bestemt seg for å fullføre.
  Skal ikke engang se etter hvordan min ser ut, der mangler jeg mye gitt 😉

  Liker

 2. Gratulerer 🙂 Wow! Kun 20 stk som har gjennomført? Trodde mange prøvde seg på denne jeg. Det viser jo bare hvor krevende den er. Ok, dere har en fordel ved å bo der dere bor, ja hva så? Andre har jo fordeler ved å bo andre steder uten at de blir “hengt” for det. Vil tro at vi har veldig mange flere cacher i nærområdet vårt å velge mellom enn det dere har for eksempel

  Liker

  1. Takk 😊 Det er nok en del som er i innspurten, har sett en del av loggene på mine cacher.
   En del mener det er for lettvint å finne cacher til 360 graderen i Skjåk, fordi vi har så mange sektorer 😄 Men vi har jo som du sier veldig få ellers i nærområdene, vil si nesten ingenting 😄 Og akkurat det savner jeg litt, å bare kunne ut å cache.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..