Litt om mye

Det ble en veldig innholdsrik helg, pluss en dag 🙂
Vi dro på tur fredag, og hadde en fin og morsom tur. Vi fant alle cachene vi skulle (og noen til), fant noen fine steder, fikk gått noen små turer, som kunne blitt lange..
Langs Kongevegen er det mange fine cacher, og det er langt! Vi har tatt noen cacher der før, og nå ble det tid til bare de vi «måtte» ha, men fikk gått en liten tur der. Skal tilbake å gå et par lenger turer langs Kongevegen senere, mye pga cacher, men også fordi det ser ut til å være veldig fint turområde 🙂

DSC05982 (800x533)

Det er en del snakk om tallerkener som er på taket til en del bobiler. Vi har aldri hatt det. Men jeg tenkte jeg måtte prøve å finne ut hva det var for noe, så vi prøvde vi også.

DSC_1512 (800x450)Vi merket ikke noen forskjell på hverken det ene eller andre. Kanskje størrelsen har noe å si? Ser jo at de fleste tallerkener som er på bilene er litt større. Bilen som sto foran oss hadde en veldig stor en. Jaja, vi får bare klare oss uten tallerken på taket.
Da vi dro fra der bildet ble tatt, så dro vi til en butikk, siden vi manglet forskjellig. Når jeg kom ut fra butikken og gikk inn i bilen så kom det en mann ut fra en annen bybobil, og spurte hva vi hadde på taket? Jeg bare 😯 Tok vi ikke ned tallerken tenkte jeg med det samme.. men det var ikke den. Det tok litt tid før jeg forsto hva han mente (han snakket ikke norsk), men vi har en antenne på bilen, som er rund.. den ser ut som en diger sopp. Så det var den han lurte på, og jeg sa at jeg antok det var den til tv’n. Det viste seg å være riktig 😀 Han håpet på at det var til noe nett.. så han ble vel litt skuffet.
Her kan man såvidt se «soppen», midt på taket til bilen. Var forøvrig en cache her 😉 DSC_1520 (800x383)

Vi ble veldig tilfeldig FTF på en cache, tror den hadde ligget ute ca 2 uker, og ingen hadde funnet den. Vi kom ut av en tunnel, og da blir den blå «prikken» på geocaching kartet ofte litt forvirret stakkar.. og den sto på en cache et helt annet sted enn vi var, ikke på samme vei som vi var, og ikke på noe vei vi skulle til. Jeg gikk inn på cachen bare for å se, og oppdaget at det ikke var noen logg der, på nett.. Jeg sa at den var sikkert logget i boksen, men vi hadde det ikke travelt, så vi tok en bitteliten avstikker. Jeg snudde loggen alle mulige kanter, men ingen signatur noe sted, veldig morsomt 😀

 

 

Vi ble ferdige tidlig lørdag, og se for et område vi var i 😀

DSC05987 (800x533).jpg

DSC05999 (800x533)

Så isteden for å fortsette turen nedover.. så dro vi til Dombås, og hjem.
Vi skulle besøke yngste sønnen med samboer søndag, og være til mandag. Så vi dro igjen fra hjemme søndag, og ikke lenge etter møtte vi både lyn, torden og regn. Heldigvis ble det opphold imellom, så vi fikk funnet noen cacher imellom regnbygene.

Det er en del kunstverk nedover dalen, den som har fått mest oppmerksomhet vet jeg ikke om er på plass igjen, tror den ble fjernet, og husker ikke hvordan det gikk. Men her er to av de andre

DSC_1522 (800x450)

DSC_1524 (800x450)

Den første er vel noe med drage/orm.. den andre mammut, den tredje jeg vet om, vet jeg ikke hva er.. men kan se bilde av den, og lese om den her (gd.no)  En annen link, som er åpen  her   (nrk) Litt forskjell hva man legger vekt på, kan man si..
Ved dragen/ormen og mammuten er det forresten cacher 😀

Vi kom fra dit vi skulle, og jeg var spent på valpen 😀 Det viste seg at hun syntes Jen var litt småskummel. Og det var ikke et slik område jeg turte slippe Jen løs på, så vi ventet til litt senere, så gikk vi en tur. Det er stort sett veldig greit, og det gikk så bra med de også.

DSC_1531 (800x450)

Vent på meg daDSC_1538 (800x450)

Merkelig nok så kunne man tro det var Jen som var valp, og valpen voksen. Jen oppførte seg som en valp, og hoppet og spratt både her og der..
Jeg har alltid syntes Jen har vært eksemplarisk i valpetiden, vi har ikke hatt makan til valp (positivt ment). Men det ble ikke noe i forhold til denne, jeg sa at jeg var sikker på at det var en voksen hund på 10-12 år, som så ut som valp..
Det kan nok ha litt å gjøre at det har vært så varmt, og fremdeles var varmt. Morgenen etter var det litt hopp og sprett på henne også.
Jeg fikk tatt ett fint bilde som viser bedre, på snap. Og det lagret jeg jo ikke.. Jeg prøver å legge ut forskjellige bilder på forskjellige steder, noe jeg kan angre på nå. Jeg tok ett fra siden

DSC_1545 (800x746)

Og så «stjal» jeg ett jeg fikk noe tidligere 😛 Hun er så søt å se på, så må vise fram ansiktet også. Og så er det så fint med hunder som har slike søte små ører..

34368439_1429340793879019_3339643621635784704_n (800x450)

Hun blir nok litt større enn Jen.. 😛 Regner med at hun ratt har vokst over henne neste gang de møtes.

Så kjørte vi til Lillehammer og på kjøpesenteret en tur. Der var det salg.. Jeg hadde «glemt» igjen vesken min hjemme, og fant ut det kunne være greit å ha en når jeg skulle opp til sykehuset. Og når det er 50 % avslag.. da ble det en ny flott veske. Ble «litt» annet også 🙂
Så var det opp til sykehuset for Botox. Var en annen lege denne gangen, og han syntes ikke så mye om at det tok så lang tid mellom behandlingene. Så blir spennende å se når jeg får neste time..
Jeg fikk samme spørsmål denne gangen som forrige, om jeg brukte blodfortynnende. Noe jeg ikke gjør, men kan se slik ut siden jeg blør en del når de stikker.
Denne nevrologen satte injeksjonene på litt andre steder enn første gangen, men det har sikkert ikke noe å si. Blir jo satt hele veien rundt. Jeg kom ut av tellingen denne gangen også, men er mange, veldig mange stikk.

Når vi kom hjem hadde selen til Jen kommet! Jeg var så spent, og gleder meg til å få prøvd den skikkelig. Har prøvd den på henne, men det blir ikke helt det samme å bare ha den på, og å bruke den. Får se om vi får litt ledig tid en kveld, så vi får «syklet»/»sparket» litt 😀
Sjekk den fargen 😀 Hadde tenkt på grønn, men så var det ikke riktig grønnfarge..

DSC_1555 (800x450)

Jeg hadde ikke trodd det skulle bli så vanskelig å få tak i en sele som passet bra til en bayersk viltsporhund.  Den vanlige turselen passer veldig bra (har prøvd noen der også..) Så trodde jo at det var bare å bestille nomesele av samme merke, så satt den også. Men det gjorde den ikke.
Tror vi har prøvd seks forskjellige typer/størrelser av  nomesele, og ingen har passet. Så da ble det å få sydd en sele.
Jen har både sporsele og tursele, og de er jo ikke beregnet til å dra/trekke med, selv om det kan bli litt der også.
Om Jen nå, etter jeg har brukt så mye tid, prøvd så mange seler på henne, og så bestilt etter mål, ikke trekker, ja da blir jeg litt gretten 😛
Er heldigvis meldt litt annet vær, så da er det håp om snarlig trekktur 😀

Det ble jakt på Tore til høsten 😀 husker ikke helt, men er vel 12-13 elg/hjort på kvota 😀

 

 

4 kommentarer om “Litt om mye

  1. *ler og ler* Tallerken på taket 😀
    Så kult med en helt tilfeldig FTF, grattis!
    Den linken til kunstverket går til en betalingsside i avisa, så den får jeg ikke lest. Men de to du har bilde av er ihvertfall forståelig kunst, da, selv om de ser litt futuristiske ut.
    Hva heter den nye lille snuppa? Mulig jeg har hørt det, men jeg har ikke fått det med meg.
    Og den nye veska må vi jo få se!
    Krysser fingrene for at botox fungerer og at selen blir bra 🙂

    Liker

    1. Takk, veldig morsomt når det kommer helt uventet. Jeg «jakter» ikke FTF, men slike som dt her liker jeg.
      Å, det var jeg ikke klar over, så dumt da. Skal se om jeg finner en annen link
      Hun heter Erma 😀
      Du skal få se den i sommer 😛
      Jeg er så sikker på at det vil fungere at jeg har ikke tenkt på alternativ. Tro kan flytte fjell.. så da bør det hjelpe på hodet også.
      Vi er i litt dårlig form i dag.. noe omgangssyke, så vi holder oss veldig innendørs.. Men så fort jeg får det til så blir det ut på tur med ny sele 😀

      Liker

      1. Jeg har måttet slutte å jakte FTF, er sjeldent det kommer nye cacher i mitt område, og de som kommer i by’n har jeg ikke nubbesjanse på å få tatt først. Så stort sett går det i event-FTF’er, og de er jo like bra, de. Om ikke bedre, for jeg slipper å stresse 😉
        Erma var et fint navn, og ikke noe jeg har hørt før. Moro!
        Weee! 😀
        Usj da, god bedring!

        Liker

        1. Jeg synes det er lit morsomt å legge ut, og vente på at første skal finne den også 🙂
          Takk, jeg føler meg mye bedre, verre med Tore.. men jeg ble syk først, så han kommer seg forhåpentligvis snart han også.

          Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..