Avhengighet

Rart hvor avhengig man kan bli av noe, som man ikke engang skjønte at man trengte.. 😄

Jeg fikk min første fitbit i 2016, og ble veldig tilfreds med den. Men så ble den ødelagt, og jeg byttet til fitbit charge 2, og ble enda mer fornøyd 😁

Men gleden var litt kortvarig, etter noen få uker så fungerte ikke høydemåler (?) skikkelig. Uansett hvor høyt jeg gikk så kom jeg meg på maks 2-3 etasjer.

Har prøvd alle løsningsforslag jeg har funnet på nett, men neida 😡
Har prøvd å overbevise meg selv om at det ikke er så viktig, er jo bare for moro.. 🙄 Men seriøst, det er ikke bare for moro 😂 Jeg vil ha høydemetrene mine! Så i dag ble det til at jeg leverte den inn til reparasjon 😢 Savner den allerede.. Tenkte at LB kanskje kunne sympatisere litt med meg, og legge sin fitbit i et skap en uke eller to 😊 Men det var tydeligvis ikke aktuelt 😞☹️😧😢😭

Får bare vente, og la være å ringe butikken hver dag for å spørre om når den kommer tilbake 😄 Men annenhver dag bør være innafor.. 🙄

6 kommentarer om “Avhengighet

 1. Selv om jeg er veldig glad i å se søvnmønsteret mitt, så tror jeg faktisk at jeg ikke kommer til å kjøpe meg ny klokke når denne tar kvelden. Jeg er altfor misfornøyd med batteriet og jeg synes det er like enkelt å bruke Endomondo på mobilen. Pluss at for at jeg skal kunne se på kartet hvor jeg har gått, må jeg bruke løpefunksjonen på klokka og så gjøre om til turgåing i appen etterpå, da klokka ikke har noe valg for kartvisning/gps på turgåing. Og DET er vel det som irriterer mest, for jeg vil ha oppsummering for turer.

  Liker

  1. Jeg liker alt ved min, men vi har nok forskjellige utgangspunkt for å bruke et slik armbånd.
   Jeg lader min ca en gang i uken, og selvsagt når det passer minst.. Burde vært flinkere til å lade den før den er tom.
   Har du sett på andre lignende armbånd, om det har kommet noe nytt som kanskje har det du ønsker?

   Liker

   1. Min må lades 2-3 ganger i uka for å ikke gå tom. Har kun gått tom én gang, det var på en 16 km skogstur hvor jeg glemte å lade den før jeg dro.
    Nei, har ikke tittet på noen andre, for min funker jo 🙂 Får se når den tar kvelden, men jeg tror jeg klarer meg med mobilen.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..