Event i Skjåk

Det ble et vellykket, interessant og morsomt event i helgen. For ikke å glemme lærerikt, fikk mange tips og råd, og plukket opp mye annet som var nytt.
Det kom folk fra både Sunnmøre og Dokka, morsomt når andre geocachere tar seg tid og kommer når de bor litt langt fra, og det kom geocachere fra Otta, Lom og Skjåk.
Oppdaget at noen hadde cachet seg «oppover» i løpet av natten, så at noen cacher var logget ved tre tiden om natten.
Noen fant sin første cache i går, håper det frister til gjentagelse.
Og håper det etterhvert blir enda flere geocachere i Skjåk, tør påstå at geocaching passer for de aller fleste
Siden vi fra her stort sett er bare nybegynnere synes jeg det er ekstra morsomt å snakke med de som har drevet litt lenger, høre historier osv. Tror kanskje jeg fikk med litt for mye i dag.. Jeg hadde såvidt vært innom 360 degrees of Norway tidligere, men bare gått ut igjen, nå ble jeg litt mer interessert, og ikke bare jeg.. Det ble litt interessant når man kunne skrive inn navnet sitt, og se «sitt» kart, og jeg har da kommet et stykke på vei

sirkelgeocachingHar igjen bare de røde.. Dette er noe jeg tror kommer til å ta lang tid 😆

Har en del TB’er å logge, og denne gangen skal jeg logge alle.

Dagens største overraskelse var en gave jeg fikk, en t-skjorte med et utrolig passende motiv, jeg hadde ønsket meg slik t-skjorte etter jeg så den for litt siden, men var totalt uforberedt på å få den på en slik måte, veldig koselig 🙂

Motivet

focus tshirt geocaching

Det var litt småskummelt å arrangere det første eventet, vi hadde det over 5 timer også.. Jeg tok med pc, strikking og nettbrett.. slik bare for å ha noe å fylle tiden med, mens vi satt der og ikke hadde noe å gjøre.. Jeg hadde ikke framme hverken pc eller nettbrett, og strikket ikke en maske, timene gikk veldig fort, og plutselig var klokken over fire!
Var veldig koselig at de som kom hadde god tid og mye å fortelle, og de som ikke hadde så god tid, men likevel tok seg tid til å komme innom en tur for å hilse på, så kan konkludere med at jeg syntes det ble et vellykket og lærerikt event, det kommer helt sikkert flere event i Skjåk.
I dag skal jeg ut å logge eventcache 🙂

12 kommentarer om “Event i Skjåk

 1. Så bra at det ble vellykket! Jeg må skynde meg inn og se h vor mange dere var og lese eventlogger 🙂
  Jeg har også tittet på den grade-challengen, men den tror jeg at jeg legger på is i noen år :p
  T-skjortemotivet var helt strålende!

  Liker

  1. Tror ikke alle har logget enda 🙂 Jeg har sittet å logget TB’er.. og irriterer meg over alle de jeg har tatt bilde av før, skrevet opp osv, men kom aldri så langt som å logge de……………. Har liksom ikke sett det som så nødvendig, det er jo heller ikke noe man må, men jeg ser jo at det er greit å gjøre det!
   Project-gc kommer nok til å bli brukt også..

   Liker

   1. Jeg titter nok innom flere ganger, var 13 attended når jeg var innom i ste, og det er jo superbra!
    TB’er er absolutt moro, men jeg har fått mer sansen for TB’er man har med seg selv, istedenfor å sende de ut i den store verden. Blir så skuffa når de blir borte.
    Project-gc er et strålende hjelpemiddel! Jeg har ikke satt meg så godt inn i det, synes det er mest moro med all statistikken man får der (jadda, meg og statistikker vettu :p ), men jeg vet det er masse man kan bruke det til.

    Likt av 1 person

    1. Vi var 15 som logget i loggen på eventet, så jeg syntes det var flott 😀
     Project-gc er bare fantastisk 😀 😀 😀 Men på en annen måte spørs det hvor lurte det er å inn der å se, interessen blir jo ikke mindre 😛

     Liker

     1. Utrolig bra!
      Altså, jeg tror ikke interessen din blir mindre uansett hvor mye du holder deg unna project-gc, så det er bare å bruke de hjelpemidlene som finnes :p

      Liker

 2. Tilbaketråkk: Event i Skjåk | Blopp.no
 3. Artig å se at det begynner å røre seg i cachemiljøene rundt omkring. Ta gjerne kontakt hvis dere planlegger flere eventer så kanskje det kan komme enda flere neste gang 😉

  Liker

  1. Vi prøver å få til et lite miljø, interessen er bare stigende hos flere, så det blir helt sikkert både det ene og andre ang geocaching oppe her. Det skal vi nok 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..