Ut på jakt..

Noen ganger går det ikke alltid som planlagt, jeg skulle slappe av i kveld.. Satt å kladdet på et innlegg på bloggen (som jeg begynte på i går morges..TTT) da hørte jeg noen nevne at det var kommet en ny cache her, og før jeg fikk riktig sukk for meg så var de ute av døren. Jeg ropte at vi måtte ta med Amanda, og fikk sendt henne etter, jeg hoppet opp i noen sko og ut etter de andre. Når jeg hadde satt meg i bilen og skulle knytte skolissene så oppdaget jeg noe merkelig..

sko

Flaks det var en høyre og en venstre (takk for lån av en sko LB) Tore dro i tresko, igjen.. Cachen ble raskt funnet, siden det var første utlegget til han som la den ut så var det morsomt å bli FTF. Nå sier jo jeg at jeg ikke er så opptatt av FTF, men noen ganger er det litt morsomt 😛
Siden vi hadde en til vi ikke hadde funnet (publisert i går) så ble det en liten «rundtur» før vi var hjemme igjen.

Amanda var alene i går, og så kom LB hjem etterhvert, så hun hadde selskap, men hun var glad når vi kom hjem igjen også

boerboel kyss

Var surt å kaldt ute, blåser, regner osv, så nå skal det bli godt å slappe av resten av kvelden 🙂

3 kommentarer om “Ut på jakt..

 1. Tilbaketråkk: Ut på jakt.. | Blopp.no
 2. Fargemessig står jo skoene i stil, da :p
  Grattis med FTF! Alltid moro med FTF, selv om man ikke er ihuga FTF-jeger.
  Se der ja! Kortere på håret, men fremdeles veldig fin 🙂

  Liker

  1. De var veldig like å få på.. og begge passer 🙂
   Ja var moro, første cachen til en her, og så var vi tre som dro ut for å lete.
   Takk 🙂 Det ser litt lenger ut enn det er.. er nokså kort på sidene, men jeg ville egentlig ta nesten 10 cm til.. så får se om et par uker 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..