Slappfisk

Ikke alltid så lurt å dra tidlig på jobb.. i morges kom det mail, sånn ca halv syv! Da hadde vi begge begynt på jobb for en god stund siden, og cachen (dere forsto selvsagt at mailen var publisering av ny cache) var i feil retning i forhold til der vi jobber. Hadde vi reist senere, slik at mailen hadde kommet før vi dro på jobb, så kunne vi bare tatt en liten omvei, tatt en titt på på kirken her, og så dratt på jobb, og enda vært på jobb «tidsnok».
Det skulle ikke vært lov å publisert cacher mellom 06.00-16.00 på ukedagene! Neida, jeg er er glad for hver cache som blir lagt ut, fikk ikke tatt den i kveld, men i morgen.. kanskje det er blitt til to da 😀

Amanda lekte ute i hagen i kveld, og jeg.. Klarte selvsagt å kaste ballen feil en gang slik at jeg og henne løp om kapp i snøen, som slettes ikke bar oss når vi løp… vi må seriøst få noe fart i denne treningen vår.

Amanda var forresten og trente i går.. på elg. Hun og Tore var oppi skogen, og der hadde det kommet en skremt elgfamilie, familien delte seg like framfor Amanda og Tore som sto ved et tre, og passerte de på 1 meters avstand. Jeg er glad det ikke var meg, jeg hadde vært kurert fra å gå oppi her til uti juli.

Jeg kan vel ikke skryte av at Amanda poserer på bildene, men pytt..

IMG_0196 (800x533) IMG_0200 (800x533) IMG_0202 (800x534)

Og etter en hard økt ute, da er det godt å slappe av inne

IMG_0195 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..