Litt av hvert, igjen

Nå nærmer det seg neste uke 😃 Og ny time på sykehuset, og ny Botox.

Er mye som skjer framover, men alt er slik vi har valgt selv, og er både morsomt og spennende.. Sporhelg (som jeg ikke hadde tenkt så mye på..). Rasespesial 😃 Gleder meg til å se igjen mammaen, og noen av søsknene til Jen, og mange andre Bayere 😀

Det er ferie, om noen uker.. Jeg hadde regnet litt feil, og må jobbe litt lenger enn jeg trodde. Blir en litt «rar» start på ferien på en måte. Vi har jo vanligvis reist nordover med det samme ferien har startet, og i år skal vi ikke nordover i det hele tatt. Siste ti årene har jeg tenkt at det kan jo bli siste året.. Men når det ble en realitet, så skulle jeg så ønske vi skulle dratt nordover igjen i år også 😢

Men slik er det bare, og ferien i år blir nok uansett fin. Vi har nok å fylle ukene med, mer enn nok, noe som egentlig er helt greit.

I helgen trodde jeg vi skulle drive i hagen, men ser ut til at igjenfylling av grøften starter mandag. Så da fant vi ut at vi benytter anledningen til å dra på tur. Skal blant annet hilse på en veldig søt valp 🐕 Spent på hva Jen synes 🐶

Vi har gått bare småturer denne uken, pga varme og forskjellig. Så håper på et par fine turer i helgen også.

Jen har startet jaktsesongen hjemme, på fluer. Jeg holdt på å bli sprø av det i fjor, så håper hun gir seg snart. Vanskelig å forklare, men hun går etter fluen, og nærmest lukter seg fram til hvor den har fløyet og landet. Det er helt merkelig å se på, og litt irriterende.

Film fra en av turene denne uken

4 kommentarer om “Litt av hvert, igjen

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..