Skogstur, event, blodspor og fjelltur

Dette har vært en fin helg, stort sett..
Fredagskveld ble det bare å slappe av, hadde tenkt å gå en tur om kvelden, men så gikk Jen å la seg 🙂 Tore jobbet ute stort sett hele kvelden, og mye av helgen ellers. Så nå er det klart for å fylle på masse, og gjett om det skal bli godt. Da er det bare å begynne så smått med å ordne til forskjellig. Ikke alt som er like morsomt, men det er nødvendig. Får ta det litt etter litt.

Lørdagsmorgen våknet jeg med skikkelig migreneanfall, så var bare å komme seg opp for å finne medisin. Jen sto opp, og siden jeg uansett måte vente på at medisin skulle virke litt, så fikk hun frokost. Ellers kunne vi bare gått på tur med det samme.
Men klokken åtte var vi klare for å gå, og ruslet i vei. Etterhvert kjente jeg at den turen jeg hadde planlagt ikke var aktuelt å gjennomføre, det kom til å bli for varmt for Jen, og jeg ville ikke gå siste delen hjem på asfalt. Så vi fant en «snarvei» når vi skulle hjem, og gikk skogen istedenfor veien.
Tidligere har jeg trent på at Jen skulle gå bak meg, bare litt nå og da, men måtte slutte med det. Jen syntes det var veldig greit å plutselig gå bak meg ellers også, noe som ikke alltid var så greit. Så vi sluttet bare med det, og nå er det sjelden eller aldri hun gjør det.
Når vi går på tur i skogen går Jen i sele, og når hun går i sele så drar hun ofte «litt». Nå på turen nedover kom vi til et parti som var litt i overkant bratt, spesielt når Jen gikk foran. Så jeg tenkte jeg skulle prøve «bak» kommandoen.. og så gikk vi kjempefint nedover 😯 😀 Jeg ble litt overrasket over hvor bra det fungerte, så det sitter tydeligvis litt av det enda.
Selv om Jen ikke er så tung (ca 20 kg) så er det vanskelig når man går nedover i ulendt terreng, og hunden drar. Så skal se det ikke var så dumt å lære henne å gå bak likevel.

Vi kom hjem etter nesten to timer, Var en snartur på butikken, og Tore dro for å legge et blodspor.
Noe senere var det event, og denne dukket opp 😀

Snapchat-1848566724 (450x800)

 

Hjem igjen litt, jeg forberedte middagen, siden den kom til å bli sen.. Og så dro vi igjen.
Jeg var mildt sagt spent på sporet vi skulle gå, første sporet etter forrige helg, og det gikk jo ikke så bra.
Tore hadde møtt på både reinsimle med kalv, og hareunge når han la sporet tidligere på dagen. Sporet skulle ha ligget lenger, nå ble det liggende ca 7 timer, men er jo greit å trene på forskjellig.
Vi gikk et stykke før sporstart, og når vi kom til sporstart var Jen mildt sagt ivrig! Selvsagt var det flere ting som kunne vært bedre, men hun brydde seg ikke om hvor rein hadde vært, alle tre vinklene gikk hun slik hun skulle, og klauven fant hun 😀 Dette treningsporet trengte både jeg og Jen 😉
Filmen er riktig vei når man trykker på «play»

 

Neste spor er det jeg som skal legge..

 

I dag har vi vært på fjellet! 😀
Det var helt fantastisk, flott vær, heldigvis litt vind. Vi gikk ca tre timer, og vi koste oss på tur alle tre 🙂

DSC05951 (800x533)

DSC05952 (800x533)

DSC05954 (800x533)

DSC05958 (800x533)

DSC05966 (800x533)

DSC05968 (800x533)

DSC05974 (800x533)

DSC05979 (800x533)

 

 

4 kommentarer om “Skogstur, event, blodspor og fjelltur

 1. Bak-kommandoen er gull verdt, og jeg bruker den så og si alltid i nedoverbakker i ulendt terreng. Nairo er ekstrem på å dra, og siden jeg alltid vil bruke tid på å få satt beina riktig så ikke ryggen min får en smell, er jeg helt nødt til å ha han bak meg.
  Æsj, disse anfallene dine 😦
  Snø nå ser bare helt herlig ut!

  Liker

  1. Den hjalp meg mye i går merket jeg, og tydelig at hun kunne den 🙂
   Nå i helgen var det ikke så galt, kan slappe av litt mer, og det er rolig rundt meg.. Og det å komme seg ut på den måten hjelper ofte mye, om jeg får i meg medisin tidlig og lar den begynne å virke. Men nå er det ikke lenge til timen på sykehuset igjen, så krysser fingrene for at det fungerer.
   Var herlig på fjellet, og snøen var veldig ok 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..