De blodtørstige

Noen ganger ønsker jeg nesten at jeg hadde gått med GoPro kamera på hver tur. Det skjer jo noe rett som det er. Ikke alltid så mye som skjer, men likevel morsomt (eller skummelt, haha).
Nå en kveld hoppet en hare «rett foran» (ok da, ikke helt rett foran, ca 20 m) oss. Jen ble en smule ivrig, rart med det, flytter det på seg så er det utrolig morsomt/spennende. Jeg synes det er morsomt med hare også, selv om det ikke er så spesielt.
I går kveld så «møtte» vi på samme elg TRE ganger i løpet av noen få minutter, like etter vi gikk fra hjemme. Det er ikke akkurat så uvanlig her, men like morsomt. Jeg dro opp mobilen, og fikk noen dårlige bilder av den første og andre gang. Går jo ikke klar med mobilen i hendene. Jeg var mest opptatt om det var noen små i nærheten.. så tenkte ikke engang å se etter hvilken elg det var. Tore så på bilde og kunne fortelle at det var en okse 😛 Såå, ikke så rart den ikke hadde noen små ved seg.
Jen ble som vanlig «litt» ivrig over denne elgen, og mente at vi skulle forte på oss å gå etter den. Hun var mildt sagt veldig overbevisende der hun nesten klatret oppover en skråning i skogen.

Ble tur etter veien i kveld, men det var tydelig litt sent, møtte nesten ingen. Vi gikk ned til elva før vi skulle snu, slik at det ikke bare skulle være den kjedelige veien. Men der jeg trodde det skulle være kjempefint, de var det ikke så fint. Tenkte ikke over hvor stor elva var, så var litt i meste laget med vann, rusk og rask.
En annen ting som også var der, var mygg! Det har vært så godt hittil, knapt nok en flue, bare veps.. Men nå kommer vel alt av disse små flyvende for fullt 😦 Det positive er at jeg kjøpte en spray i fjor som skal være veldig fin (til og med mot flått), så da får jeg jo prøvd den mot disse blodtørstige jævlene.
Det var litt annen temperatur i kveld syntes jeg, tror det var 18 grader når vi kom hjem, og det kjentes kjølig 🙂

DSC_1466 (450x800)

4 kommentarer om “De blodtørstige

 1. Husk å ta med den sprayen hvis dere kommer nedover. Her kryr det av flått i år 😦 Trodde den kalde slutten på vinteren ville ta knekken på de, men neida. Kan ikke engang gå med Nairo langs veien uten at han får flått…

  Liker

  1. Det kan du være sikker på! Har lagt en av boksene i bobilen, så vi har med hele tiden.
   Veldig greit når både folk og hund kan bruke samme spray 🙂
   Jeg er så glad vi ikke har nevneverdig av flått her, håper ikke vi får det heller!

   Liker

   1. Jeg må innrømme at jeg ikke har mye trua på mange av disse flåttmidlene. Har prøvd noen få, og de fungerte ikke på noen som helst måte. Men det er jo helt supert hvis denne sprayen faktisk fungerer, krysser fingrene 🙂
    Ikke har dere flått, ikke har dere villsvin…hmmm…skal jeg flytte, tro? Nei, stemmer det, dere har KALD vinter! Blir her jeg 😉

    Liker

    1. Vi fikk tak i sprayen for sent til å teste den mot flått, så det skal bli spennende.
     Vintrene her blir bare verre og verre synes jeg, kulde, og snø, mye snø! Heldigvis vet vi ikke på forhånd hvordan den blir fra år til år. Er veldig sjelden vi får en vinter slik jeg vil ha den 😦 Og så er det lengden på vinteren også! 😦 Får nyte sommeren og høsten 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..