En gang i livet

Once in a lifetime er det noe som heter, og var vel det jeg egentlig hadde tenkt å bruke som overskrift, det «klinger» bra, alle vet hva det betyr, osv. Men så etter å ha tenkt på det litt, så innså jeg at for meg denne gangen, så blir det «En gang i livet», det føles veldig riktig å skrive det slik.
Så, hva er det jeg skal skrive om denne gangen da.. de fleste har vel allerede gjettet at det er hund, og Amanda.
Jeg har skrevet om Amanda og hvordan hun er mange ganger, oppsummeringer med jevne og ujevne mellomrom. Utfordringene underveis og videre. Men det er en ting som er sikkert, Amanda er og vil alltid være en «En gang i livet» hund for meg.
Litt vanskelig å forklare for de som ikke opplever det selv, for man blir jo glad i hunden(e) man har. Men plutselig er det en enkelt hund som bare er den «ene». Jeg både tror og vet at jeg kommer til å bli like glad i andre hunder senere, men jeg tror ikke jeg får den følelsen av at det er den «ene» på samme måte som med Amanda.
Amanda har så til de grader tatt plass i livet mitt, og for de som ikke har vært så heldige å ha eller hatt en hund som er den «en gang i livet» så tror jeg det kanskje kan være vanskelig å forstå.
Amanda er en glad hund, leken, bøllete, vilter, sta og egenrådig. Hun er ikke noen drømmehund eller den perfekte hunden, men for meg er hun min ❤ «En gang i livet hund» ❤

 

IMG_0069

 

 

 

shadow boerboel 2 - Kopi (2147x1108)

About the Author

Posted by

Kategorier:

Amanda

2 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

[…] lenge i denne bloggen vet hvor utrolig mye Amanda har betydd for meg, ikke uten grunn jeg skrev En gang i livet Jeg skulle som sagt vente til etter helgen med å ringe dyrlegen, men det ble fryktelig vondt å […]

Lik

%d bloggers like this: