En liten lang tur

Vi dro på tur fredag, hadde noen stopp underveis, bl.a Steinkjer. Skal være mega event i Steinkjer til helgen, vi skulle ikke dit uansett, siden jeg synes det blir for langt, når vi likevel skal nordover igjen til sommeren.. Men nå når vi var i området var det litt morsomt å se, og jeg er spent på hvordan de skal gjøre det, for var ikke så stort der syntes jeg.

image

Denne turen er ikke for å finne cacher, men siden vi dro tidlig, så hadde vi tid til å finne noen på turen, for å ikke snakke om DNF! Tror ikke vi har fått så mange DNF på då kort tid, og få funn før. I går hadde vi to funn og to DNF 😠 Jaja, jeg tar det med godt humør.. sende ene CO en mld, med håp om et lite hint, men det var ikke så mye hjelp å få. Det er helt i orden, på de med flest stjerner må man regne med å streve litt noen ganger, men fikk heldigvis svar på ene spørsmålet, som var avgjørende for om vi skal lete mer senere en gang.
Nå i kveld så så jeg det kom en bil her vi er, og jeg sa til Tore at det var da merkelig hvor «rart» en av de sto, når de hdde gått ut av bilen litt. Geocachere sa Tore, haha han hadde rett, de sto med mobil/GPS og skulle logge en cache som er like ved her.

Vi har hatt et fantastisk flott vær nå, dro fra snø og vind og fikk varmeste temperaturene hele våren.

image

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..