Saueskinn oppdatering

Jeg kjøpte saueskinn til Amanda i 2013 (nå er det 2016) og det er samme saueskinn hun har enda.
Skinnet er brukt vår, høst og vinter, og nå er det bare i bilene vi bruker det. Har det i buret i personbilen, eller i bobilen når vi bruker den.
Saueskinnet er blitt litt stygt og svart under pga det har ligget på en gummimatte, men merkelig nok så er det bare fargen.
Det har aldri blitt vond lukt av saueskinnet, og det eneste jeg har gjort med det er å henge det på tørkestativet ute når det har snødd, eller «luftet» det i nysnø. Så rister jeg det bare etterpå og henger det opp til «tørk».
Skinnet Amanda har er like mykt og godt under som da det var nytt, og med mykt så mener jeg supermykt. Det går jeg utfra er pga måten det er garvet på (planteoljer).

Jeg lette lenge før jeg fant et skinn som var stort nok og ikke for dyrt. Hadde egentlig helst ville hatt et mørkt ett, men det hadde de ikke inne i den størrelsen og prisen jeg likte..
Så bare på turen hjem fra veterinærhøyskolen i vinter i kulden, jeg var så glad hun hadde dette skinnet å ligge på (og ulldekken på seg), det ble veldig mange timer i bil, og bare det å måtte ut av bilen og få med snø/regn på labbene og inn i bilen igjen, saueskinnet (eller ull) gjør at det ikke blir vått og kaldt på samme måte som annet underlag.

DSC_0034 (640x360)
Jeg er ihvertfall veldig tilfreds med saueskinnet til Amanda etter denne tiden, det ser jo selvsagt ikke ut som da det var nytt, hun har jo brukt det en del, men jeg synes det ser veldig bra ut etter den type bruk 🙂

IMG_3031 (587x800)

Jeg anbefaler veldig saueskinn til hunden 🙂

En kommentar om “Saueskinn oppdatering

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..