Fristerinne

Så fikk jeg rett denne gangen også, Amanda fikk løpetid den tiden jeg «regnet ut», tror jeg har hatt rett hver gang (bortsett fra en gang, men de var pga medisin hun hadde brukt), jeg er ikke nærmere enn hvilken uke/to uker, men det er nærme nok.
Nå har det ikke slik veldig mye å si for oss, men jeg synes det er greit å vite slik cirka. Det kan forresten ikke komme overraskende uansett, med Amanda.. man ser veldig godt når løpetiden nærmer seg 😛

Nå har vi jo Kaos i hus også, en voksen intakt hannhund. Og fordi han er så godt oppdratt og vi vet hvordan vi skal gjøre dette, så er det ikke noe problem.. Hahhaaha, nei jeg skal ikke tulle med slik, med tanke på at noen kan tro jeg mener det. Kaos oppfører seg eksemplarisk altså, men det er nok ikke pga oss, men pga hvordan han er.
Vi har vært heldige med alle hannhunder vi har hatt før med slike situasjoner, en av de var det noe «mas» med om noen av tispene i nærheten hadde løpetid, men det var ikke noe problem, litt «pistring» og «trakking» og litt ekstra lufting.
Kaos og Amanda er skilt med grind/lekegrind inne her på ettermiddag og kveld, og det er overhode ikke noe mas på noen av de selv om Amanda har løpetid.
Når de er ute er det litt annerledes, Kaos er litt ivrig når Amanda kommer ned der og slenger bakenden sin mot hundegården for å tisse.. men slik gjør de hele tiden. Nå passer jeg på at Amanda er der minst mulig, ser ikke noen grunn til at hun må gjøre det disse ukene. Så lenge det går så bra som det gjør, er det greit å ta litt hensyn.
Om vi går tur og Amanda er midt i stådagene, så holder Kaos full fokus fra Amanda..
Har skrevet om det samme før, men jeg er så glad Kaos er som han er i slike situasjoner, men jeg er ikke dummere enn at jeg holder øye med de, skal ikke mye til før det kan skje et uhell, og det skal vi ikke ha.

Jeg går tur på samme måte som før, og dette har jeg også skrevet om tidligere.. jeg har kontroll på min hund, så får andre ha kontroll på sin hund.

DSC_0008 (1) (800x450)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..