Legger meg langflat

Jeg måtte bare legge meg langflat i går… Ble totalt overrumplet av Amanda, hun tok «åt» brått, og jeg gled elegant ned i vannrett stilling. Men jeg holdt fremdeles båndet til Amanda i ene hånden, og saueskinnet i andre, slapp ikke noe av det 😛
Fikk meg en strekk/støkk i rygg og skulder i går, såpass at det var ekkelt å bruke armen etterpå, den var ikke helt med.. Men i dag er den nesten seg selv igjen, så går fort over ser det ut som.
Det er virkelig skummelt føre ute, veldig vått og glatt mange steder, tror jeg skal finne fram brodder snart.

Amanda vekte meg i morges, tidlig! Men slik flaks, slo på tv og fant en veldig bra serie, Last man standing, den var faktisk så morsom at jeg satt å så på i nesten 2 1/2 time. Veldig greit med slik som starter tidlig

Er meldt litt vær her nå, og begynte å blåse i går kveld, da var det jo enkelt.. å få Amanda til å tisse siste gang vi var ute. For ikke nevne når hun skulle på do i morges, det tok litt tid. Men skal ikke klage, når det er stort sett eneste været hun ikke liker.

Ryddet ut ditt og datt av Micro i går, så nå er han nesten tom. Ikke rart vi var på grensen angående vekt.. det måtte til mange turer att å fram før jeg hadde fått inn alt.
Saueskinnet til Amanda har hengt ute til lufting, og så la jeg det inn etterpå. Det skal inn i personbilen, men nå er det Kaos som har brukt buret siste dagene pga jakt, så da ligger det en dyne der isteden..
Saueskinnet jeg kjøpte i fjor er stort, lette lenge før jeg fant et som var stort nok, og korthåret. Nå vet jeg ikke, men ser for meg at Amanda hadde bitt bra i det om det hadde vært langhåret, og så er det litt mer renslig med kort hår synes jeg. Skinnet er mykt og tett, passer bra til å ha bak i buret i bilen, så ut som hun likte det når det lå i buret i Micro forrige helg.
Mange fordeler med saueskinn til hund, og i bilen, en av de er at selv om hunden drar med seg snø eller er våt, så blir ikke ull like kaldt som mye annet.
For meg var det også viktig at skinnet var behandlet på mest mulig naturlig måte, og ikke med «skumle» kjemikalier. Om jeg ikke husker feil er disse skinnene garvet med naturlige planteoljer, så om Amanda som den «tyggeren» hun er skulle falle for fristelsen til å tygge litt så er det neppe farlige stoffer i det. Hvor bra det er å tygge/spise ull er nå en annen sak..
Hvordan og hvorfor man bruker kjemikalier til å garve saueskinn (og andre skinn) når man kan bruke andre ting vet jeg ikke, er sikkert et prisspørsmål. Og hva slags planteolje(r) man bruker isteden vet jeg heller ikke, men jeg kjenner tydelig forskjell på hvordan skinnet til Amanda er å ta på og ikke minst lukte på i forhold til disse i «billigbutikkene».
Nå er de andre skinnene sikkert veldig bra de også, det er jo saue/lammeskinn uansett, og hadde nok ikke blitt solgt om de hadde vært innsatt med farlige stoffer som fremdeles er i skinnet.

Oppdatering saueskinn les her

 

hund på saueskinn lammeskinn

Skulle absolutt prøvd å fått gått en liten tur med Amanda i dag, får se an været litt, og så bør jeg ikke glemme at jeg har bedt på meg middagsbesøk i dag, det hadde vært likt seg..

Var to som koste seg etter middagen i går..

boerboel

4 kommentarer om “Legger meg langflat

 1. Og når du først ligger på gulvet/bakken, så må du alltid spørre deg selv: «Er det noe mer jeg kan gjøre her nede når jeg først er her?» :p
  Nairo er heldigvis B-hund, så han våkner aldri først. Men til gjengjeld holder han oss våkne på natta i disse høst»stormene», uansett om klokka skal stilles eller ikke :/

  Liker

  1. Hehe, ja er nok å gjøre i den høyden 😛
   Jeg og Amanda er nokså samstemte vanligvis, og har ligget lenge om klokken er syv.. det hender vi sovner igjen, men det er ikke hver mnd, men til gjengjeld klarer jeg å sovne på sofaen til alle tider.
   Amanda liker ikke vinden, når vi er ute. Inne skal det utrolig mye til før hun reagerer ser det ut til, hun bryr seg ikke.
   Nairo er vel såpass gammel at det ikke er så stor sjanse for at han vokser det av seg nå? Nå skulle det jo være «mildvær» ut januar, og det vil vel da også medføre mer vind 😦

   Liker

   1. Nairos «redsel» for vinden kom ved juletider i fjor, altså like etter at han fylte 3 år. Han var ikke sånn før det, og jeg aner ikke hva som utløste det, og derfor aner jeg ikke hva jeg skal gjøre med det bortsett fra det vi har prøvd og det du og jeg snakker om inne hos meg 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..