Joda, det finnes dårlig vær

Dårlig vær i Amanda sitt hode er vind, det liker hun ikke. Da var det jo smart å ut å gå tur i går når det blåste litt.. Det var forresten ikke bare vind men regn også, men vi har jo regnklær..
Jeg tenkte vi kunne gå en liten tur, godt å komme seg ut litt uansett, så da kledde vi på oss regnklær begge to, jeg har svarte kjedelige regnklær, men Amanda sitt er lysende gult, med reflekser, da vises ihvertfall en av oss.

Hun godtar merkelig nok å ha på seg regndekken, kunne vel pakket på henne hva som helst når hun skjønner vi skal gå tur.

regndekken til stor hund

Nå har vel ikke Amanda slik voldsomt stort behov for regndekken, men når hun blir skikkelig våt tar det veldig lang tid før hun tørker igjen (er snakk om timer), så da er det greit med dekken noen ganger synes jeg.

Det ble såpass mye vind at vi snudde igjen litt før jeg hadde tenkt, er ikke alltid like trygt oppi skogen med mye vindkast.
På vei nedover klarte vi å skremme en elg, Amanda ble veldig interessert, men sto helt rolig lenge etterpå, bare snuste i luften

boerboel med regndekke

Da vi kom hjem var det forresten helt vindstille, men etter en liten stund så kom det noen skikkelige kast.

Vi var ute en snartur i kveld også, og når vi kom inn igjen skrev jeg beskrivelse på en cache og sende inn, og nå, få minutter etterpå ble den godkjent og publisert, løp å let 😀

3 kommentarer om “Joda, det finnes dårlig vær

  1. Hver gang noen spør i en av Finsk Lapphundgruppene om hvordan dekken andre bruker, så er det alltid noen som protesterer og sier at lapphunder ikke skal bruke dekken, for regnet preller av hunden. Nå gjør det kanskje det på de hundene som har korrekt pels, men jeg ville aldri gått en lengre tur med Nairo i regn uten dekken, for jeg gidder ikke bruke et kvarter på å tørke han og så ha en fuktig hund i hus. Så hurra for regntøy! 😀

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.