Mannen som forsvant

Jeg fikk virkelig litt mye energi en stund i dag, i løpet av en halv time etter jobb hadde jeg tømt ovn for aske, støvsuget midt på gulvet alle steder, gjort opp i ovn, ordnet maten til Amanda og så bare satt meg rett ned.
Tore hadde tatt med Kaos og dro på jobb, så passet bra å fare som en virvelvind over her.
Etter en stund hadde jeg egentlig tenkt å ta med Amanda på tur.. Men fornuften forsvant så vi tok en runde med lek og moro i hagen isteden, etter Amanda kjeftet skikkelig på noen som gikk etter veien.. Jeg hadde på henne kobbel for å gå å lukke grinden når vi kom ut, og når hun da så noen gå langs her i mørket så var ikke det så populært. Jeg dro henne bare med meg og tok av henne kobbelet, så da glemte hun personen etter veien. Greit at det noen ganger er lett å avlede..
Jeg hadde med en mann, som Amanda hadde veldig lyst til å sette tenna i o_O Etter litt lek og tannbruk.. så forsvant mannen. Amanda var utrolig flink til å lete, og gikk/travet fram og tilbake nede på åkeren her. Jeg så ikke helt hvor det ble av mannen selv, siden det var mørkt, og tenkte at nå fikk Amanda finne mannen selv. Etter en stund så så jeg at Amanda bøyde seg ned, og fikk dratt opp mannen.

DSC_0043 (506x800)

Mannen var nok glad for å slippe å ligge nederst på åkeren i natt, og ble stolt båret opp til huset igjen.

Dette er jo en leke Amanda fikk i en hundepakke før jul, og denne her ble gjemt til jul. Hun har ikke fått leke så mye med den, og når hun leker er det ikke alene.. legger hun seg ned for å tygge på den så varer den ikke mange sekunder. Men til slik lek som vi driver med ute sammen, så er det veldig greit med slik.

 

 

2 kommentarer om “Mannen som forsvant

  1. Så både den ekte mannen, den firbeinte mannen og den røde mannen forsvant i dag. Godt at ihvertfall den ene kom tilbake, kom de andre tilbake også? :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..