Fra den ene feilen til den andre

Så kom mildværet her også, helt greit det, nesten.. Det kom litt nysnø like før det slo om, så da er det skare igjen alle steder, typisk eller noe. Men ikke så mye å gjøre enn å ta det som det er, og tenke på hvor bra det var i helgen som var..

Jeg har kommet et skritt lenger med strikkingen min, jeg gjorde en liten feil da jeg begynte på mønsteret på bolen, men pytt liksom.. er ingen som ser det uten å være veldig interessert, og er bare litt feil. Tenkte at jeg fikk huske på det når jeg skulle begynne på ermene, så jeg kanskje tok å gjorde samme feil der, så det ble likt.. jada!
Jeg gjorde feil på ermet også, men en litt annen feil, litt mer feil kan man si. Jeg har ikke kommet så veldig langt, så kunne ha tatt det opp igjen, men ærlig talt.. det er jeg selv som skal ha den, og hvem i all verden studerer så grundig. Og jeg kommer til å angre etterpå at jeg ikke tok den opp igjen, haha.
Nå må jeg bare huske på at jeg må gjøre samme feil på neste erm også, så de to ihvertfall blir like.

Koseklumpen tar det hele med ro og bryr seg ikke i det hele tatt, hverken om den ene eller andre feilen.

IMG_2296 (800x745)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..