Amanda sladrer

I dag møtte vi på tre rådyr like oppi skogen her, slike dyr er koselige å møte på 🙂 Vi har hatt rådyr i hagen vår igjen også, håper bare de har vett til å ikke være her til vanlig.
I dag var vi oppi skogen en time, og det føltes veldig bra. Amanda koste seg med å gå spor.. Denne gangen var det harespor som var interessante, og må innrømme at jeg ikke var så veldig redd for å møte på haren heller. Det er forbausende mye harespor oppi her nå, håper den er frisk.. det siste vi trenger er harepest.

DSC_0037 (800x544)

Jeg har brukt noe snacks til Amanda siste tiden som lukter forferdelig. Smart som jeg er så hadde jag puttet det rett i lommen på jakken jeg bruker på tur.. den jakken blir forbeholdt tur framover, og ikke ute blant folk, til etter vask.
Amanda er veldig glad i slik snacks og godbiter som lukter «ille». Kaos vet hvor det er, så han åpner døren for å forsyne seg selv, og Amanda sladrer. Det er ikke engang tvil om at Kaos gjør noe han ikke får lov til når Amanda sier fra, og selvsagt gjør ikke Amanda noe galt selv 🙄
Fordelen med mye av slik natursnacks er at Amanda tygger det.. mye av godbitene er så små at Amanda bare svelger det helt uten videre. Så jeg bruker ofte bare vanlig tørrfôr som godbiter også, når det er slik at hun ikke trenger noe «ekstra», hun tror hun har fått noe veldig godt og er så tilfreds.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.