Nesten i elgens fotspor

I dag før vi dro til butikken gikk det to elger oppi skogen her, det er jo ikke noe nytt. Når vi etter en stund kom hjem igjen, så gikk det to elger oppi skogen her.. Det var litt irriterende, for de gikk der jeg og Amanda stort sett går når vi går alene

IMG_2317 (800x534)

Men jeg og Amanda gikk likevel vi, men valgte en litt annen «rute», både opp og ned, og må innrømme at jeg så meg veldig godt om når vi kom ned igjen.
Vi var ute 40 min bare, så ble ikke så lange turen, men bedre enn ingenting. Så får jeg se hva vi gjør i morgen.

IMG_2343 (800x533)

Dekkenet er nok kanskje litt langt, men jeg synes det er like greit siden det dekker såpass mye bak, og så skulle det jo passe resten av kroppen hennes.. (Søker man på ulldekken nederst på bloggen her får man tydeligere bilder av hvordan det sitter)
Snøen bakerst er etter smyging under busker.. heldigvis unngikk jeg de buskene 😛


 

I kveld er det «Hver gang vi møtes» igjen, og jeg hadde gledet meg mest til denne artisten, Henning Kvitnes. men nå har jeg hørt to av sangene som kommer i kveld, og ble veldig skuffet. Så nå er jeg spent på resten av sangene.

2 kommentarer om “Nesten i elgens fotspor

 1. Saba’n min er helt uinteressert i vilt. Jeg har stoppet og kikket på rådyr på 20-30 meters avstand flere ganger de siste vintrene og reaksjonen fra henne er «jammen… kjedelig.. ikke lekevenner..kom da pappa…….!» Noe som passer meg veldig bra 🙂

  Liker

  1. Ja veldig greit om de er så lite interesserte, litt tryggere på tur 🙂
   Amanda kan stå å se på elg, rådyr og andre dyr i skogen, om de står rolige. Når de beveger litt mer på seg så blir hun ivrig, og om de løper så blir hun enda mer ivrig. Hva hun hadde gjort om hun hadde fått mulighet til å løpe etter vet jeg ikke, sannsynligvis så hadde hun stoppet etter noen meter, ihvertfall om det er snø 😛
   Her kryr det av elg, hjort og rådyr så jeg er alltid påpasselig, frister lite med en sint elg etter seg også 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.