Kjip hundemamma

Ser det har vært skrevet og advart om hunder og pinnekasting flere steder, etter en hund har vært uheldig. Her (Dagbladet) og Denne (BBC).
Jeg er enig, og kaster aldri pinner til Amanda (joda, jeg har gjort det for å avlede) og hun får heller ikke bli helt «rabiat» med pinner i skogen. Amanda får heller ikke leke med brusflasker, det gjorde hun som «liten» når hun fant seg flasker selv, men når jeg så hvordan de ble seende ut så ble det stopp.
Selvsagt så går det som oftest bra, og man kan heller ikke gardere seg mot alt, hunder er hunder.. men når man vet om hva som kan skje, så er jeg ikke villig til å ta risikoen. Jeg vet om flere tilfeller her i Norge med hunder og pinner/kvister og lignende, og det er ikke morsomt når skaden plutselig er der.
Og før noen sammenligner med bein (har sett den tidligere), så jo, Amanda får bein om det er riktig type bein.. Hun kan skade seg av så mye, men noen ting velger jeg å unngå fordi jeg synes det er en unødvendig risiko.
Det finnes så mye annet man kan kaste/leke med, som er enkelt å ha med.

 


 

Har hatt et par timer på langs i sofaen.. så nå er det helg! Amanda er som vanlig hjelpsom..

DSC_0024 (800x450)

 

Må innrømme jeg er en smule skeptisk til hennes nærvær til min strikking, i ull.. hun har en «greie» med ull som jeg ikke helt har sans for o_O

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: