Test av abonnementspakker til hunder

EDIT: Denne testen er fra 2015, nyere finner du her (2020)
Noen pakker er på begge testene

Bilder, fakta og meninger om eskene lenger nede i innlegget, og den absolutte favoritt.

Ser ut som det nærmest flommer over av slike overraskelsespakker til hund/abonnementspakker for hund.
Jeg har skrevet såvidt om det en gang før..
Nå oppdaget jeg at det var kommet flere som leverte slike pakker, det er litt forskjellige navn på de, overraskelsespakke, gaveeske, matkasse, goodiebag osv, men det går ut på stort sett det samme.
Man får en pakke i posten en gang i mnd for en fast pris, og får varer med større verdi enn man betaler for.
Det kan være godbiter, leker, helseartikler, snacks, pleieprodukter osv osv.

Jeg begynte å søke på nett for å finne ut hvor mange forskjellige esker som fantes, og det visste seg etterhvert å være noen.. litt flere enn jeg hadde trodd. Nå har jeg sikkert ikke fått med meg alle sammen, men har søkt på «mye rart» for å prøve å få med alle, så er det noen jeg ikke har fått med så beklager jeg det.

Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å få alle pakkene på samme mnd, men etterhvert som jeg nesten gikk i surr og etterhvert som jeg fant flere som leverte, så ble det til at jeg bestemte meg for å bestille fortløpende og få pakkene etterhvert, og ta det fra der. Alle pakkene ble bestilt 10 og 11 november, og kom etterhvert..
Pakkene blir betalt og levert på forskjellige datoer i mnd. Tre av pakkene mine ble novemberpakker, de andre tre desemberpakker.

Prisene er nokså like, varierer litt på noen av de. Noen har også veldig lav pris på første pakke osv. Dette er sikkert noe som vil variere og forandre seg litt etterhvert.
Det er ingen bindingstid på noen av pakkene, og er enkelt å avbestille eller avslutte.
Betaling: forskudd, faktura i pakken, trekk fra kontoen man oppgir, det er litt forskjellig, men står inne på hver enkelt hvordan man betaler. Pluss for den med paypal.

Dette er selvsagt en veldig uhøytidelig «test» av meg, og hva jeg mener, ja kanskje hva Amanda og Kaos mener også.

Jeg valgte den største størrelsen på pakkene alle steder, og den varierte litt så jeg.

Pakkene er listet opp i den rekkefølgen jeg fikk de, og med en del opplysninger fra siden deres (med forbehold av feil).
Har prøvd å få med noenlunde «samme» opplysninger fra hver side. Hva jeg synes om den enkelte kommer i eget avsnitt på slutten av hele innlegget.

Prisene skriver jeg ikke da det er litt variabelt med kampanjer, prøvepakker, osv. Prisene står inne på hver side, og jeg har link til side hver av de i starten


LOGREPOST

logrepost.no

Man kan velge mellom tre størrelser, liten (0-10 kg), medium (10-25 kg), og stor (+25 kg).

Man får 5-7 varer, og man sparer inntil 20-60% på veiledende butikkpris.
Inneholder leker, godsaker, praktiske produkter, tyggeben, helseprodukter og annet som hunden vil like. Forsøker å sende med organiske, naturlige og sukkerfrie produkter ganske ofte.
logrepost logrepost

logrepost


FLINKBISK

flinkbisk.no

De har tre størrelser å velge mellom, liten (-10 kg), mellomstor, og stor (25 kg+)

Inneholder 6 forskjellige kvalitetsprodukter som morsomme leker, sunne godbiter, kule hundedingser og mye mer. Alle produktene kommer fra store og gode nordiske leverandører

flinkbisk

flinkbisk

flinkbisk


CANIDER

canider.no

Denne er litt annerledes enn de andre, de har tre forskjellige pakker, naturlig snacks (liten/medium), naturlig snacks (medium/stor), og naturlig godt.

Snackspakke eller godbitpakke til hunder hver måned. Pakkene inneholder godbiter eller snacks tilpasset størrelse på hunden, vil alltid være naturlig og sunt snacks.

canider

canider

Her fulgte det ikke med noen liste over hva som var i pakken, men hver enkelt pose i pakken er veldig godt merket.
Denne pakken inneholdt: kamelkjøtt, okselunge, okse spiserør, luftrør av okse, en liten drikke/matkopp og en pakke med kjeks


DOGGIEBAG

doggiebag.no

Størrelse på pakkene er liten og tøff (0-10 kg), akkurat passe (11-25 kg), og stor og søt (25 kg+)

Pakken inneholder 5-6 varierte og spennende leker, godis, tyggeben, helseartikler og annet snop fra kjente og ukjente kvalitetsmerker. Forsøker å sende med naturlige, organiske og sukkerfrie produkter så ofte de kan.
Innholdet har alltid en høyere verdi enn hva man betaler.

doggiebag

doggiebag

doggiebag


FIDOS MATKASSE

fidosmatkasse.no

Størrelse, mini (0-7 kg), liten 7-15 kg), medium (15-30), og stor (30+ kg)

Du får 7-10 produkter.
Høykvalitets leker, snacks, belønningsbiter, velværeprodukter og forbruksmateriell.
Fokuserer på kjente merkevarer og gjennomtestede produkter. Kassenes innhold skal representere en betydelig merverdi ifht vanlig utsalgspris, sparer over 100 kr pr pakke.

fidos matkasse

IMG_1859 (640x609)

Her var det ikke med liste over innholdet, men pakken inneholdt en liten ball, to pk med små tyggebein, to små lykter (blinkende eller fast lys), julenisse (pipeleke), en pose med myke kylling godbiter (woolf), en rull med «sticks» (alpha spirit), en eske godbiter (kjøtt/fisk), to tygge/draleker, og en hval som bl.a flyter på vannet.


PETPACK

petpack.no

De har tre størrelser, liten hund, mellomstor hund, og stor hund

Hver pakke inneholder 4-6 produkter, har i utvalgte perioder temamåneder som kan hjelpe til med å bedre hundens helse gjennom året. Hver pakke inneholder en god miks av godteri, leker og helseprodukter. Pakkens innhold har større verdi enn hva du får i dyrebutikken.

petpack

petpack

Det var ikke med noen liste over innholdet, men pakken inneholdt: adresse/lys anheng, to tyggepinner, en leke (i et materiale som kjentes veldig behagelig å tygge på), en pakke med myk snacks av oksekjøtt(profine), en pakke med myke godbiter av okse (natures menu), og en dental spray.


Ikke alle har med liste over hva de enkelte tingene er, brukes til eller inneholder, men siden alle produktene er merket med produsent, hva det er og hvordan det brukes så ser jeg ikke på det som noe problem.

Eskene er litt forskjellige i størrelse og design, det har heller ikke noe å si, for meg er det innholdet som teller og ikke hvordan esken er. Størrelsen på esken sier ikke noe om hvor mye som er i esken, eller kvaliteten på innholdet.

hundepakke i posten hver måned abonnement hundepakke

Det er variert hva som er i eskene, og dette er bare en mnd fra hver av de, forrige mnd og neste mnd kan innholdet være helt forskjellig.
Jeg vet at en av de hadde en pakke forrige måned som jeg absolutt skulle hatt, som Amanda hadde elsket (har sett bilde)

Jeg synes kanskje noen av pakkene ikke var slik veldig passende stor hund. Nå er det stor forskjell på store hunder også, men når man har flere størrelser på pakkene bør man ha litt forskjell på innholdet. Noen av produktene i noen av pakkene passer best for liten hund synes jeg.

Jeg har av naturlige grunner ikke fått testet ut alt enda, det tar nok litt tid, men Amanda er ikke kresen, ikke Kaos heller, så jeg tror nok ganske sikkert at alt de får kommer til å falle i smak. Noen av produktene vet jeg kommer til å bli veldig populære, siden de har fått det tidligere.

Jeg er bra sikker på at alle lekene blir ødelagt etterhvert, litt ettersom hvordan de får leke med de. Men da har de det moro mens de leker.
Amanda har jo fra før leker som hun har hatt lenge fordi hun ikke får legge seg ned å tygge/rive i filler leken. Hun klarer veldig fint å leke med leken og ha det moro uten å ødelegge den, om vi passer på 😛
Det er det samme med Kaos, han gir seg heller ikke før leken er ødelagt om han får drive på, og slik er det vel med mange hunder.
Vil man ha noe som hunden virkelig kan tygge og bite på uten at det blir ødelagt, så kjøp bein eller snacks som er beregnet for slik, og hunden kan kose seg med (vær bare obs på at det ikke kan knekke tenner)


Mine meninger om pakkene jeg har fått

Samme rekkefølge som lenger oppe, etter når de ble levert.

LOGREPOST

Positivt: Tyggebein, dette likte Amanda, som vanligvis ikke liker slike tyggebein.
Dental sticks, Amanda brukte merkelig nok litt tid på å tygge i seg den lille tannbørsten. Ballen, Amanda likte denne ballen, «pipingen» i den gjorde at hun ble veldig forsiktig, og ikke turte å bite/tygge hardt på den før etter lang tid. Flott størrelse på ballen.
Negativt: Tyggeknuter. jeg har veldig dårlig erfaring med knuter på slike tyggesaker, og disse var også såpass små at jeg ikke stoler på de hverken til Kaos eller Amanda.

Resten var greit.


FLINKBISK

Positivt: Sea Jerky godbitene ble en suksess hos hundene, og bitene er såpass «store» at de må tygge de.
Dental care tyggebein, dette er et annerledes tyggebein enn vi er vant til, pluss for størrelse.
Negativt: Kong sport tennisballer, her må det ha skjedd en feil? Det står at de er robuste og tilpasset hundens størrelse, disse kan ikke være beregnet for de største hundene. Hverken Amanda eller Kaos kan bruke disse, og det er litt synd, for ballene i seg selv ser flotte ut.

Resten var greit.


CANIDER

Positivt: Absolutt alt! Størrelse, smaker og mengde gjorde at dette ble en stor suksess hos Amanda og Kaos. Pluss for kamelkjøttet, som jeg syntes var litt «morsomt»

Stort pluss for at det står dette inne på siden deres: «..Har hunden din allergi, ikke noe problem! Gi oss beskjed i kommentarfeltet hva hunden din ikke tåler så vet vi hva vi ikke skal sende deg. Vi bytter det selvfølgelig ut med noe annet godt»DOGGIEBAG

Positivt: Alle godbitene, og julemannen. Julemannen har ingen fått prøve enda, siden den skal få vente til jul, men av det jeg ser og kjenner så er det en leke som er bra. Pluss for størrelsen på den.
Negativt: Tyggebeinet, har dårlig erfaring med knuter på tyggebein. Jeg har ikke åpnet dette,men skal se om det går an å lirke knuten opp, det har vi gjort før, og da føles de tryggere, og hundene har ikke hatt «uhell»

Veldig morsomt å få en nano! (denne forstår de som driver med geocaching)


FIDOS MATKASSE

Positivt: Godbiter og sticks fra Woolf og Alpha spirit, Amanda og Kaos elsker disse!
Hvalen, leste litt om den, og den skal gjemmes til sommeren, gleder meg til å prøve den.
Negtivt: De andre lekene enn hvalen ble feil størrelse i forhold til hundene her, og også etter størrelsen jeg valgte på pakken (stor 30+ kg)

Resten var greit.

Stort pluss for at det inne på siden til de står:»… Sålangt det lar seg gjøre velger Fido produkter uten de mest kjente allergener, og så nær 100% naturlig som mulig. Samtidig legger Fido til rette for de hunder som har en kjent allergi de sliter med. Legg gjerne inn en kommentar i merknadsfeltet når du bestiller, og send en epost til fido@fidosmatkasse.no.»


PETPACK

Positivt: Godbiter fra natures menu og profine, Amanda og Kaos setter disse veldig høyt!

Resten var greit.

Petpack har noe med et donasjonsprogram som jeg dessverre ikke helt har fått forståelse for hva er, bortsett fra at det er noe positivt.


Jeg kunne ha fortsatt med flere av disse, og en pakke en mnd er nok ikke helt representativt , men kan gi en liten pekepinn på hva de legger vekt på.
Det kommer litt an på hvilken hund man har også, hadde jeg hatt en valp/yngre hund hadde jeg kanskje vært mer glad i mange leker, nå setter jeg mer pris på snacks, godbiter, og andre produkter.
Noen synes det er bedre å kjøpe alt selv, men litt av poenget med disse pakkene er jo overraskelsesmomentet synes jeg, både for hund og eier.
Det er litt vanskelig å sammenligne pakkene i forhold til godbiter som er med. Det er stor forskjell på hunder, hva de liker. Og en del godbiter og annet snacks er dyrere enn andre, så man kan ikke bare se på antall produkter eller f.eks størrelse på posene.

Jeg har avsluttet alle abonnementene, bortsett fra ett.. Jeg blir nok å avslutte det også, siden vi har litt snacks og godbiter en stund. Men jeg vet garantert hvem jeg skal ha av pakkene om jeg skal ha flere.


MIN FAVORITT

Min absolutte favoritt blant alle, er pakken fra Canider! De har en pakke med snacks (to størrelser), og en annen med godbiter. Jeg valgte snacks, selv om jeg også var fristet til den med godbiter.

Nå sitter jeg og vurderer hva jeg skal gjøre med de produktene som ikke Amanda eller Kaos av forskjellige grunner ikke får, spørs om det blir en pakke i en «giveaway» på bloggen eller noe..

Del gjerne for at flere skal få se hvilke hundepakker som finnes, og litt om hva de kan inneholde 🙂

5 kommentarer om “Test av abonnementspakker til hunder

 1. Veldig interessant! Nå er ikke en sånn pakke aktuelt for Nairo, han er jo så kresen at det er helt umulig å gi han noe som helst nesten. Alt som er av tøyleker tygger han istykker, og alt som er av pipeleker er bannlyst (ellers blir jeg koko :p ). Men absolutt moro å se hva som er i pakkene, og ikke minst hvor tilpasset de er utifra størrelse. Og hadde jeg fått plukket litt fra hver pakke, hadde jeg fått satt sammen en pakke Nairo hadde blitt fornøyd med også 😉
  PS! Du har en kommentar på Sånn går nå dagan 🙂

  Liker

   1. Glemte jo helt å kommentere nanoen, tror ikke det var sånn bruk de så for seg når de sendte den ut 😉
    Og Profine er ett av få godismerker Nairo faktisk liker, som han blir motivert av, og som han ikke blir dårlig i magen av 🙂

    Liker

    1. Sannsynligvis ikke, men min første tanke var nano, selv om jeg skjønte hva det var.
     Var en del merker av godbiter som jeg synes veldig godt om i en del av pakkene, men en del annet også. Amanda blir jo glad for tørket brød hun.. så kravstor er hun ikke 😛 Men merker forskjell på hvor godt hun liker mange av godbitene da, en del er jo veldig gode ser jeg, på lengden og mengden av sikkel blant annet 😛

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..