Sånn går nå dagan

I dag har det vært drittvær! Men skal ikke klage så mye på det, det skal bli verre, for å ikke snakke om de som bor litt mer utsatt.
Tidligere i uken har det kommet en del snø, og det har vært så flott med snø alle steder, trærne fått på julesnøen og det har vært rene julekortet å se ut. Nå har det vært, vind, regn og varmegrader.. det var det julekortet. Men jeg trenger vel ikke å være redd for å få nok snø, den kommer nok igjen..
Amanda nesten «dirrer» når vi er ute noen ganger, i iver etter å få bakse i snøen osv, men hun må pent gå i bånd, og legge bånd på seg.. Det er bare en liten periode i det store, så det skal vi klare.

Koselørdag, kompromiss ble å flytte madrassen hennes heelt inntil sofaen, slik at Tore rekker akkurat ned til henne med hånden sin når han sitter i sofaen 😛

IMG_1840 (640x344)

Tore og Kaos har vært på jobb stort sett hele dagen, så har vært ekstra rolig her, de bråker jo så fælt de.. *host*

Jeg hadde skrevet et lenger innlegg den kvelden Amanda fikk siste dryppet, og slettet det bare etterpå, alt ble så feil. Jeg kunne jo bare lagret det til senere, men det tenkte jeg ikke på. Det ble uansett veldig lite viktig, uansett hva som sto der (for det husker jeg jo ikke).

I dag har jeg som vanlig en helg om vinteren bare sløvet.. hørt på julekanalen på radio, tittet på tv en og annen gang, og takket være Harry Potter så kommer jeg til å få det marerittet i natt! *grøss*

Jeg har jo begynt med et stort prosjekt.. håper det er ferdig i løpet av ett år.. eller kanskje to. Tiden vil vise, er ikke noe hast. Det er ikke noe mer spennende enn noe jeg skal strikk.
Jeg strikker ikke «vanlig» vrangbord når jeg strikker, og denne gangen ble det ihvertfall ikke noen vanlig vrangbord!
Jeg så egentlig nokså fort at noe ikke stemte, men skjønte ikke hva.. og når jeg etterhvert så at det ble litt rart, så hadde jeg kommet «så langt» at det ikke var snakk om å rekke opp igjen og begynne på nytt. Med min fart så hadde det att meg en uke.. og vrangbord er kjedelig å strikke. Så da ble det litt rar en vrangbord da, men det er jo ingen som ser på slik uansett.. Men kan jo vise fram hvordan det ble, på vrangen..

IMG_1886 (640x427)

 

Har snart skrevet ferdig et innlegg jeg har skrevet på snart en mnd, ting tar som kjent tid. Har igjen noe finpuss og en konklusjon, så håper på å få lagt det ut på bloggen her i løpet av morgendagen 🙂

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

6 kommentarer

Været er helt forferdelig her nede også, sitter bare og venter på at et tre skal falle eller platene på garasjetaket skal lette 😦
Du må se på noe mer enn Harry Potter i kveld, så får du ikke mareritt! Se på håndballkampen om en time, den går helt sikkert bra, og da får du bare fine drømmer i natt 😀
Jeg ser ikke noe feil med vrangborden din jeg! Ser at det er en rett og en vrang, og det er jo ikke feil, selv om man pleier å ha 2r 2v.

Lik

Vi har heldigvis ikke noe tre inntil her, og oppi skogen er jeg ikke for tiden.
Nja, håndballkamp er liksom ikke så morsomt.. 😛
Dt skal være 1 r og 1 vr på denne, men jeg pleier å vri rettmasken, da blir det mye finere, på en måte. Denne gangen tenke jeg for mye, haha, og da ble det litt merkelig på rettsiden, men vrangsiden ble jo fin 😀

Lik

Her har vi trær på alle kanter…
Joda, håndballkamp er like moro som Harry Potter, og minst like spennende! 😀
Vri rettmasken? Nå er du for avansert for meg :p

Lik

Jeg har googlet litt og skjønner hvordan det gjøres, men jeg forstår ikke hvordan det blir seende ut sammenlignet med en normal rettmaske. Så ja, bilde: ja takk! 😀

Lik

Hehe, tror jeg må finne en vrangbord jeg har strikket på «riktig» måte med vridde masker også, så man ser forskjell. Satte batteriet på kamera til lading, så får gjøre det etterpå 🙂

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: