Slitsom uke

Da er det helg igjen, etter en litt slitsom uke. Det tar litt på når noen man er glad i blir syk, og man ikke får gjort så mye..
Amanda har ikke hatt noen flere drypp, som vi har sett/merket. Ser at hun er ustødig og litt skjev enda, men jeg både tror og håper hun kommer seg litt mer etterhvert.
Hun har litt «problemer» med å drikke.. bruker litt lenger tid en vanlig, slik er det kanskje med maten også, men hun får i seg både den maten og vannet hun skal, ingen fare med det. Hun søler mye, fryktelig mye.. men det er jo ikke noe å gjøre med, annet enn at vi tørker henne en del i ansiktet.
Det er ikke bare bare å ta det med ro heller, hun forstår jo ikke hvorfor, og ser ut til at hun har hvilt fra seg, så det er å gå i bånd ute her når hun skal luftes. Tenker vi er rolige en stund til framover, har nok av tid senere til å gå bananas i snøen.

Har litt annet å skrive om også, men det er liksom ikke det som har stått i fokus denne uken. Har vært tidlig i seng, og tidlig oppe, og veldig spent når vi har kommet hjem og åpnet døren. Selv om jeg håper og tror dette skal gå bra, så har man på en måte det i bakhodet at det kanskje ikke kommer noen mot seg når man kommer hjem.

Sofaen er fremdeles forbudt område, og er vel noe det som Amanda merkes best av alt dette, men man gjør det beste utav det

IMG_1816 (640x477)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..