Finale

I går kveld så jeg på finalen av Farmen, selv om jeg ikke har sett på så mange episoder, finale er finale liksom.. i kveld er det finale i 71 grader nord, og den gleder jeg meg til, tror jeg har fått med meg godt som hver episode.

Etter mildværet i helgen har det blitt skikkelig skareføre ute her, knaser godt når vi går i snøen. Tror ikke det er helt bra for små Amanda poter, men det går nok fort over igjen. Så det var meldt bra «kaldt» igjen i slutten av uken.

Det er forresten en spesiell dag i dag, første mandag i desember er det «Renholdernes dag», hurra for oss 😀

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..