Ny strikkebok, og alt som ikke er stjålet eller brent

Tenk, nå har jeg funnet igjen husnøkkelen min, etter at den har vært borte siden vi dro på ferie for en del uker siden.. Jeg har spurt etter de, om noen kunne ha lånt de.. har lett «alle» steder, ikke bare en gang, men nøkkelen var å ble borte. Greit at jeg har «tyvlånt» noen andre sin, så jeg har kommet meg inn 🙂 Nøkkelen lå forresten i et skap, kan bare ikke forstå hvordan de havnet der..

Så har jeg også funnet igjen de løse «ørene» mine, de har faktisk vært borte like lenge, og de lå ikke i det samme skapet, men i en liten lomme i en veske. Og som jeg har lett, igjen «alle» steder.

Er det noe jeg kan, så er det å legge (gjemme) saker å ting på veldig lure steder, jeg finner knapt nok igjen det jeg har gjemt selv, og når jeg finner det så blir jeg veldig forbauset 😛

——————————————————————————————————

Falt for fristelsen å bestille meg en ny bok en dag, Lek med tradisjoner (kofter, gensere og tilbehør) av Kristin Wiola Ødegård. Den kommer i salg ca 19.oktober, og jeg gleder meg! Jeg har forhåndsbestilt den hos Haugenbok, tror nok man kan forhåndsbestille den andre steder også.
Nå er ikke bildet av boken klar enda, men inne på Wiola sin fb side ligger noen bilder ute, bla. denne som jeg tror kommer i boken.

bilde fra Wiola sin fb side
bilde fra Wiola sin fb side

Jeg hadde planene klare for hva jeg hadde tenkt å strikke i høst, men nå vil jeg vente til boken kommer. Jeg strikker ikke så raskt lenger, så blir litt «surt» å begynne på noe nytt nå, og så kommer boken med «den» genseren/jakken som jeg bare må ha. Og siden det ikke er så lenge til boken kommer, så går det greit å vente 🙂

3 kommentarer om “Ny strikkebok, og alt som ikke er stjålet eller brent

 1. Er det ikke moro når man finner igjen noe man trodde man hadde mistet? Men jeg er litt usikker på om alle skjønner hva du mener med de løse ørene dine, men jeg skjønte 😉
  Jeg skulle så ønske at jeg kunne «strikkespråket» godt nok til å strikke noe annet enn luer og skjerf… Bare jeg blir ferdig med et skjerf snart, så blir det blogginnlegg om det og alle luene jeg satt igang med sist vinter, og jeg har også et annet lueprosjekt liggende, men jeg vet ikke om det blir noe av. I tillegg skal vi på den ene jobben min strikke disse orange skjerfene som Bymisjonen eller hva det nå er gir bort til de som trenger de. Men jeg skulle ønske jeg kunne nok til å strikke gensere eller kofter eller andre avanserte ting, for det er begrenset hvor mange luer og skjerf jeg trenger altså. Ikke at jeg trenger gensere heller, sånn egentlig. Kanskje jeg bare skulle droppe hele strikkinga? :p

  Liker

  1. Trodde faktisk ikke noe av dette skulle dukke opp igjen, skulle begynt å skrevet opp de lure plassene..
   Hehe, disse «ørene» mine er vidunderlige, men husker aldri hva man kaller de, de heter jo «earbags», men det synes jeg blir alt for komplisert..

   Strikkespråket er ikke så enkelt, jeg kan bare det vanlige.. men det holder til sokker og gensere. Strikket jakker på ungdomsskolen, så hvor vanskelig kan det være.. Har ikke gjort det siden.. men det blir nok en i vinter. Har sett på en som er med i dette innleget –> https://boerboelheidi.com/2015/02/08/jakt-strikking-og-slik/
   Men nå vil jeg vente på den nyeste boken, i tilfelle det er noe veldig flott der også.
   Tror man bare må finne seg et mønster/oppskrift og begynne, selv om man tror det er vanskelig. Finnes mange forklaringer på forkortelser osv på nett, og veldig mange flotte strikkegrupper på fb, som man kan få hjelp av om man står fast.
   Litt greit å ha et «større» prosjekt å strikke på gjennom vinteren synes jeg.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.