Reiser bust

Amanda har stort område som hun må passe på, og det er selvsagt på sin plass å si fra om det skjer noe «uventet», som egentlig kan være så mye..
Amanda har brukt verandaen siden hun var liten, og går ut og inn som hun vil på sommeren og høsten, når været er slik at vi har oppe verandadøren.
Må innrømme at det skjer både det ene og det andre som går henne «hus forbi», fordi hun sover.. man kan jo ikke være «på jobb» hele tiden!
Men så er det en katt eller to som synes det er veldig morsomt å gå forbi verandaen, og som overhode ikke bryr seg om «brølingen» fra verandaen, neida, er bare å gå sakte forbi 😀 Men samme katt går ikke sakte når Amanda kommer ned i hagen.. er noen ganger jeg har vært veldig glad for at katter hopper..

«Stripen» på ryggen blir ofte mer markert når hun reiser bust, noe som kan skje i mange forskjellige situasjoner.

ryggstripe boerboel

mørk stripe boerboel

ståpels boerboel

Amanda har aldri (*bank bank bank*) brukt gelenderet på verandaen til å støtte seg på. De fleste hunder ville ha brukt det til å ha labbene på, men ikke Amanda, noe jeg synes er veldig greit. Men da blir det litt problematisk når det skjer noe hun ikke klarer å se skikkelig mellom plankene.. og hun må da opp i «luften» for å få litt oversikt, er man liten så er man liten 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..