Jakt, strikking og slik

Vi snakket om jakt.. det begynte med at jeg sa at det ikke var noen vits i å komme hjem med bever når de skal på beverjakt, jeg har ikke noe ønske om å smake det. Jeg ser ikke for meg at det smaker så veldig godt. Så ble det snakk om beverkjøtt til hundemat, men jeg gir da ikke Amanda beverkjøtt!
Det ene dro med seg andre, og vi kom innom både reinsjakt og elgjakt. Jeg kan ikke ha elgjakt noen gang, jeg har jo ikke peiling på hva som er hva.. jeg ser om elgen er liten eller stor, og i noen tilfeller kjønn.. Som en presterte å si, det kunne jo vært spennende å komme på elgfall om jeg hadde hatt elgjakt og skutt noe.. Hadde vært fare for at det kunne blitt forferdelig dyrt kjøtt, og lenge til neste jakt..
På reinsjakt kan man jo sikre seg, er bare å søke om fritt når det gjelder hvilke type kort man skal søke på. Det kan jo bli en veldig dyr kalv, men kjøttet er jo veldig bra på så ungt et dyr..

Jeg skrev litt om strikking for en tid siden, har begynt på ny barnegenser, og her går det unna.. Jeg strikker litt i pauser på jobb, når jeg ser på tv og slik.. nå ser genseren slik ut (forrige innlegg om genseren var for en uke siden, 1. feb)

ullgenser

Jeg må få litt mer fart på den, har så mange andre ting jeg har lyst til å strikke også. Har fått ny yndlingsbok med strikkeoppskrifter. Ofte er det slik at det er en eller få oppskrifter man virkelig kan tenke seg, og så må man kjøpe et helt hefte eller bok pga den ene. Jeg ble veldig positivt overrasket over denne boken

strikkebok to raske pinner

Vil du se noen av bildene av det som er i boken kan du se her (facebook side, Wiola), jeg likte veldig mye av det som er i boken, og er strikkeskole og fine forklaringer bak i boken, som som er veldig kjekt om man er nybegynner, eller er lenge siden man har strikket genser/jakker (kofter).

Her er en jakke jeg syntes var veldig fin, den er nok ikke den peneste, men er enkel å strikke, kan brukes til mye, og kan varieres veldig, både med farger og mønster, om man føler seg trygg på slik, og ser ut som en skikkelig tøff kosejakke, strikkes på pinne nr 12!

Wiola favorittjakkeLeste en anmeldelse av boken et sted, og den hadde fått terningkast 6, så det er mange som liker boken, anbefales!

Vi fikk litt dårligere vær utover ettermiddagen/kvelden i går, enn tidligere på dagen, men likevel et ok vær.. I dag var det å fjerne snøen, må innrømme at jeg ikke fjernet så mange cm av den. Men, nå snør det igjen, skal se om jeg husker på å ta bilde ute her senere i dag, som virkelig viser at vi har nok snø.

Jeg skrev jo innlegg nr 1000 i går, her et «merket» jeg fikk for det

post-milestone

Litt morsomt, jeg har en del andre slike også, men ikke sikker på hvor jeg finner de igjen på bloggen..

Amanda tar forresten livet med ro i dag, og koser seg innendørs

boerboel

5 kommentarer om “Jakt, strikking og slik

 1. Hei, jeg har googlet og googlet for å finne ut hvilket garn den lange rillestrikka jakka i denne boka er strikket i? Den beige, hvor modellen har på seg cowboyhatt. Jeg vurderer å kjøpe boka, men prøver å finne ut om jeg får tak i garnet først. Så jeg spør deg, siden du har boka. 🙂 Hadde vært så supert hvis du gidder å sende meg det på mail! *tommelopp *

  Liker

  1. Jeg er ikke hjemme akkurat nå, men tror det var flere alternativer som sto i boken.
   Jeg har inntrykk av at de fleste garntyper kan man få kjøpt på nett, om man ikke har de i nærheten hjemme.
   Denne jakken er en av mine yndlingsplagg fra boken, men det er så mange flotte oppskrifter i boken at denne kan anbefales på det sterkeste. Jeg synes ofte det er dumt å kjøpe et hefte med mange oppskrifter i, eller en hel bok bare for en oppskrift, men denne boken er virkelig annerledes synes jeg. Det er ikke bare en eller to, men mange flotte oppskrifter som er veldig flotte og ikke minst tidløse 🙂

   Liker

   1. Takk for svar 🙂
    Om du har mulighet til å sjekke når du er hjemme igjen, blir jeg veldig glad! Er redd det blir litt dyrt med frakt på så mye garn på nett…? 😉

    Liker

    1. Det er flere alternativer ser jeg, og har du butikk som fører garn fra Garnstudio, eller en Nille butikk i nærheten burde du få tak i garnet som står i boken, man kan sikkert bruke alternativer også, om man finner lignende garn 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.