Merkelige lyder

En uke til så er det høstferie, for mange.. Jeg må jobbe litt, men skal ha litt ferie også, så jeg får vasket litt hjemme.. Når man er over gjennomsnittlig glad i å vaske.. haha, lurer på hvem som gikk på den, ikke jeg ihvertfall.
Men, i fjor kom jeg godt i gang med husvask, så ble det liksom ikke noe mer. Jeg har så mye annet å rote rundt med, og det frister ærlig talt ikke så mye å bruke en helg på å vaske stue, så da blir det som det blir.
Siden jeg hadde igjen litt ferie å fordele, så tar jeg noe av den når jeg skal være alene nå, og da får jeg vasket hele stuen (tok jo halve i fjor), hva skal man ellers gjøre i ferien sin?

Jeg er veldig glad i mannen min, men nå føler jeg alt står på hodet.. så det skal ærlig talt bli godt når han får reist, og jeg og Amanda skal kose oss hjemme. Må innrømme at jeg er veldig glad jeg har Amanda i slike perioder, og så kommer jeg til å bli så glad når Tore kommer hjem igjen ❤
Før var jeg mer vant til å være alene, selv om jeg egentlig ikke var alene da, ungene var jo hjemme, mer vant til at Tore var borte blir det.
Nå er det «bare» jakt han skal på, så blir ikke så lenge borte.

Håper det blir noe bra vær, så jeg og Amanda får kost oss litt på tur også, om vi ikke ligger utslitt etter stuevasken.

Det skjer forøvrig mye rart hjemme her til tider, Amanda ble en smule forbauset en kveld.
En av kuene på underlaget Amanda ligger på kom med en merkelig lyd, såpass at Amanda måtte snu seg for å sjekke hva det var

IMG_0720 (800x533)

Hørte du? Kua feis! Amanda ble en smule sjokkert.

IMG_0726 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..