Full av energi

Denne gangen er det ikke Amanda jeg tenker på, når jeg skriver full av energi! Jeg har fått gjort så mye i dag, både av hva jeg hadde tenkt og en del til. Det føles virkelig godt, lenge siden sist.

Startet med en liten skogstur med Amanda i morges, Så begynte jeg å rydde i garasjen, var mest å sortere, rydde på plass osv.. Etterpå ble det å ta opp hundemøkk rundt omkring, lurer på hva som skjedde med å ta opp etterhvert.. men nå er det ihvertfall trygt å gå alle steder, selv når det er mørkt.
Har fått vasket mye klær, strøket klær, og ryddet litt generelt.
Ble til og med FTF på to cacher! Jeg fikk mail om tre nye cacher ikke så langt fra, men Tore var på jobb og jeg hadde så mye å drive på med at det ikke ble noe prioritert. Etter nesten en time ringte Tore og lurte på om vi skulle se om vi fant cachene, jeg var ikke alene lenger, så fikk skyss til Bismo, og vi gikk for å finne cachene.
Gikk greit å finne cachene, alle tre.. men jeg oppdaget nokså fort at å logge den siste vi fant var det bare å glemme for min del. Så vi dro igjen.
Om jeg ikke kan/tør eller vil «hente» cachen selv, så logger jeg heller ikke. Jeg MÅ ikke hente cachen med logg selv hver gang, men jeg må vite at jeg KAN gjøre det om jeg vil/kan eller tør. Denne ene cachen her hadde jeg kanskje klart, men hadde ikke turt å hente den, da blir det heller ikke rett for meg å logge den.
Vi dro hjem igjen, Tore spiste litt før han dro på jobb igjen, og etter han dro på jobb fikk han «besøk», og de dro å logget siste cachen 😀

Nå håper jeg virkelig energien varer en stund, trenger den egentlig de neste par ukene. Siden energien har vært til dels fraværene store deler av året som har gått, så kan jeg gjerne ha mye resten av året synes jeg!

Amanda slapper av etter tur og hagearbeid i dag

IMG_0757 (800x533)

2 kommentarer om “Full av energi

  1. Jeg har hatt en totalt motsatt dag av deg, jeg har vært supersløv og kjempelat! Men en ting har vi felles, og det er FTF, for jeg fikk FTF på en cache i dag, jeg også! Så gratulerer til oss 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.