Morgentur i skogen

Jeg og Amanda startet dagen med en skogstur, hadde en del andre ting å gjøre i dag, så var greit å starte «tidlig»
Vi hadde en kjempeflott tur, bra temperatur og regnet kom senere på dagen.

Har ikke brukt endomondo på ukesvis, eller mnd.. men siden jeg har ny mobil så lastet jeg inn appen før jeg gikk, på tide å begynne å bruke den igjen. Men vi hadde ikke gått langt før den hadde slått seg av, jeg slo den nå på igjen, så da gikk vi to turer i dag 😛
Vi gikk ikke så langt, men som tidligere så er målet heller lengden på tiden vi bruker viktigere enn lengden. Den siste setningen ble en smule rar, bør kanskje leses et par ganger.
Siden endomondoen slo seg av er jeg ikke sikker på hvor lenge vi var ute, men var vel omtrent en time og tyve minutter. Ikke slik veldig lenge, men så lenge vi er på over timen er jeg tilfreds.

Etter turen så har jeg knapt nok sett Amanda, og alt det andre jeg skulle gjøre har blitt lite.. Fikk vært på butikken og handlet inn litt for de neste par ukene.. Fått vasket noen klær, begynt på middag, og bare sløvet ellers. Jeg synes egentlig det er litt godt med slike helger også, har ikke vært så mange av de siste tiden, og kjenner jeg savnet det litt. Men nå blir det vel litt rolig en stund, så da får jeg tid til mye jeg ikke har rukket tidligere i sommer.

DSC_0005_3 (800x450)

DSC_0008_3 (800x450)

2 kommentarer om “Morgentur i skogen

  1. Ble ikke lange turen på oss i dag heller, såvidt under 3 km.
    Sløvehelger er helt ok når man vil ha det sånn. De er ikke ok når man egentlig har lyst på langtur, men ikke klarer å finne noe fristende sted å gå.
    Fortsatt god helg! 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.