Hviledag

Etter en lang og hektisk langhelg var det virkelig godt å innta sofaen syntes Amanda, hun lå rett ut å snorket etter at «alle» dro i dag.
Men hun kveknet fort til når Mystery kom hjem igjen, etter å ha vært på jobb..

IMG_0644 (800x533)

Det er klart for ny uke, med veldig flott høstvær ser det ut til.
Skal planlegge litt ang. helgen, ordne Mystery for neste tur og ordne litt her hjemme, noe sier meg at jeg skulle hatt litt flere timer i døgnet.

Heldigvis kjenner det ut til at jerntablettene har hjulpet på, men tør ikke slutte med de, så knasker jern som bare det enda. Og når jeg først er inne på «slik», jeg skrev om hvordan jeg sluttet med en annen medisin (otrivin) her, og jeg har ikke brukt den igjen en eneste gang etterpå, det er fantastisk!
Nå vet jeg at sannsynligheten for å «måtte» bruke den igjen ved en forkjølelse er stor, spesielt med min erfaring med bihulebetennelse, men tror og håper det blir kortvarig. Jeg hadde noen få dager i august jeg kjente litt kløe i øynene, ellers har sommeren vært den beste jeg husker ang plager med allergi som jeg kan huske. Den nye medisinen fungerte utrolig bra for meg, håper virkelig det fortsetter slik også.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.