Hensynsfull

Amanda har ikke tid til så mye annet enn å være med og følge med når barnebarna er hjemme. Å gå på soverommet for å slappe av eller trekke seg tilbake, det gjør hun bare om det er helt rolig og ingenting skjer. Vet ikke om det er henne eller ungene som var mest slitne i kveld.

Jeg tok en rask runde oppi skogen i dag når vi gikk ut, så hun skulle få ut litt energi før alle var ute i hagen. Det fungerte helt greit, helt til jeg kastet ballen hennes rett forbi ene barnebarnet.. og plutselig så lå det et barnebarn rett ut på plen. Amanda kan ikke beskyldes for å være særlig hensynsfull, ikke mormoren heller.. Men barnebarn er heldigvis robuste og tåler en del 🙂

Amanda spiser stort sett bare hundemat til vanlig, med en og annen godbit og lignende.. men tror hun har inngått en avtale med barnebarna, ihverfall ett av de, for er utrolig hvor mye som Amanda skal ha. Om vi skal ta av bordet osv og det er igjen rester, så er det protester, for det skal Amanda ha, så da får Amanda det da..

IMG_0623 (800x533)

IMG_0627 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..