Slikker sine sår

Nå ble det ikke så galt, men vondt nok tror jeg. Klipper klørne til Amanda en gang i uken, og det går jo veldig greit.
Alderen setter mye spor.. bl.a så trenger jeg litt mer lys enn før for å se skikkelig, så i vinter har jeg brukt hodelykt når jeg har klippet klør. Nå i sommer har jeg gått ut på verandaen ofte, for der er dagslys, og det er godt nok.
I ettermiddag så skulle jeg klippe klør igjen, og verandadøren sto oppe (fint vær) så jeg tok med klotangen ut, Amanda sto der fra før. Kaos sto å bjeffet litt, og Amanda ble litt opptatt med å svare litt.. jeg tenkte på det, at det kanskje lunne vært lurt å gått inn  og funnet hodelykten og klippe inne, men gjorde jeg det? Nei!
Plutselig så bjeffet Kaos i litt ekstra, og Amanda måtte jo bare sjekke og rykket til, og jeg klippet. Skulle tro at man da klippet ytterst på kloen, men jeg klarte å klippe litt lenger inn. Amanda hylte og løp inn, kan ikke huske hun har hylt når jeg har gjort det før 😦
Jeg ropte på henne, hun kom ut i døråpningen, så på meg og hoppet tilbake. Jeg snakket til henne en gang til, og da kom hun ut på verandaen, jeg var nesten ferdig med å klippe, hadde igjen to klør, en på hver fot framme. Tok den andre labben, og fikk klippet den kloen, og tok opp den andre for å se på, og den blødde selvsagt.
Erfaringer sier at det kan bli spennende neste uke..

Vi har fått besøk, som skal være i helgen, det var den rolige helgen liksom.. Men blir sikkert veldig koselig 🙂

Amanda måtte ut å få av seg litt energi i kveld

IMG_0543 (800x534)

2 kommentarer om “Slikker sine sår

    1. Ja, ikke første gangen vi har kommet så langt heller, typisk! Og kunne egentlig vært unngått om jeg hadde følgt innskytelsen min. Men, får satse på at det går bedre neste gang, enn de forrige gangene det har vært trøbbel. Hun begynner å få så utrolig tykke klør også, noen av de. Så bare det gjør at det begynner å bli litt vanskeligere ser jeg. Må vurdere ny tang, men den vi har nå er så veldig god, den klemmer ikke, noe en av de andre vi hadde gjorde.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..