Og andre buskvekster

Det ble plutselig høst, ikke bare slik sommerhøst, men vi er jo i begynnelsen av september..

Fikk en hyggelig overraskelse i dag, Th kom hjem med et glass

ripsgele

Det er jo nesten flaut, jeg har haugevis med bærbusker, og så henger bærene der bare.. men nå har jeg gitt bort bærene, selvplukk, blir nok igjen noe til fuglene likevel.
Jeg har laget ripsgele selv også, for noen år siden, slik ca 25

Høysesongen for geocaching begynner å dabbe av litt, og jeg har tenkt å roe ned litt. Det kommer jo et år neste år også, men så var det dette med planlegging, det kan man jo gjøre hele året.
Loggbøker er noe det går litt av, jeg har alt fra bøker til små nanoruller. Når man har en del cacher ute så går det en del logger.
Kom over et sted som solgte slike vanlige gule (de er jo oransje?) 10 pk for 75 kr, vil si 7,5 pr stk. Og de er slike man bare kan klippe på midten, så man får to loggbøker av en notisbok. De kan være gode å ha til sommeren igjen.
Jeg er jo å ser på ebay nå og da, bare for å se.. og noen ganger dukker det opp veldig gode priser på slik man har bruk for, og ikke bruk for.. Jeg kom over en som solgte billige «Rite in the Rain» loggbøker, 4 pk for under 8 dollar. Da kjøpte jeg tre pakker, og angrer nesten på at jeg ikke kjøpte flere. Disse loggbøkene er veldig dyre, og gode.

Nå skal jeg straks se på «Et hundeshow» med Amanda, hun har allerede lagt seg godt til rette i sofaen 😀

billige rite in the rain loggbøker

billig rite in the rain loggbok

Etter jeg fikk de i posten (de kom raskt) så var jeg inne på ebay igjen, men det var ikke flere slike bøker til denne prisen. Selgeren hadde ikke flere bøker å selge i det hele tatt, så kommer man over slike tilbud så kan det lønne seg å kjøpe litt.
Dette var en selger fra USA, og fra der pleier ofte frakten å være dyr, veldig dyr. Men på disse bøkene var det ikke mange kroner i frakt. Men jeg har da 12 (24) stk 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..