Rask levering

Jeg har bestilt litt forskjellig siste tiden, ikke så mye spennende, mest nødvendige saker.. (det kommer jo litt an på hvordan man ser det)
Men jeg bestilte bl.a blekk til skriveren, og siden jeg ikke var sikker på hvor mye som manglet bestilte jeg en pakke med alle fargene, tror en eller flere patroner er tomme, og noen er for gamle..  Nå gjør det vel ikke så mye at patronene er for gamle, bare de ikke har tørket.
Jeg så at firmaet jeg bestilte fra hadde veldig mange tilbakemeldinger på levering, og det som gikk igjen var rask levering, hurtig levering, superrask levering osv. Jeg bestilte 25. aug, den 31. aug ble det sendt, og på sporingslinken jeg har fått så skjer ikke så mye framgang. Jeg bestilte noe annet også, som var veldig billig, det ser ikke ut til at det har blitt sendt, og når jeg går inn på siden deres så står det 100+ på antall på lagerstatus.
Er spent på når og hva som blir levert, men rask levering blir ikke jeg å skrive!

Fikk klippet plen nedenfor huset etter jobb i dag, bortsett fra rundt bærbuskene, det får være til våren.
Vinterveden kom fort og veldig enkelt på plass, tror det er lenge siden det har vært så mye ved inne i vedskjulet. I vinter som var ble det brukt veldig lite ved, var mildt stort sett hele vinteren. Men det er ikke noen annen varme som varmer så godt som ved, varmepumpen er veldig god å ha, men blir ikke samme varme, men et godt supplement er det.

Skulle ha vasket noen sko før høsten setter skikkelig inn, har aldri før hatt så mye våte og skitne sko som i sommer. Det ble så dumt til slutt, ikke før hatt på meg tørre sko så plumpet jeg uti vann eller myr og ble klissvåt. Hadde heldigvis med tre par sko etter første turen.. Tore bare gikk eller hoppet over, jeg plumpet hele tiden! Til slutt så snudde han seg med Amanda en gang de kom over noe vann, for å se at jeg skulle bli våt igjen.. Jeg kom med noen velvalgte gloser etterhvert.
Ene gangen skulle vi over en hengebro som så litt som så ut..jeg går slike broer, men liker det ikke, så jeg ventet litt for å se om Tore fant det han skulle. Det tok sin tid, så jeg fant ut at jeg fikk bare gå jeg også, før man kom til hengebroen var det en liten bekk, og der hadde noen lagt klopp over, jeg gikk elegant over, og med det samme jeg kom til hengebroen så ropte Tore at han fant. Da snudde jeg og gikk tilbake, på vei over bekken så tråkket jeg nedi vannet. Tore kunne bare ikke forstå hvordan jeg fikk det til, og humøret mitt var vel ikke akkurat slik at jeg hadde noe ønske om å forklare det. Det var bare å sette skoene inn i skapet igjen. Heldigvis er det veldig godt å varmt i et kleskap i bobilen, over der varmtvannstanken er, så skoene tørker fort. Var vel etter denne turen jeg begynte å ha med crocsene, de var enkle å tørke av 🙂
Jeg tror jeg må kjøpe meg et par støvler, husker godt hva som skjedde i påsken da jeg lånte Tore sine, det var også på turen nordover.

DSC_0004 (800x450)

6 kommentarer om “Rask levering

 1. Jeg venter også på en pakke. Kan ikke skrive hva jeg venter på eller hvor det er kjøpt, da det er bursdagspresang til Eileif (som hadde bursdag for nesten 2 uker siden, men kjapt går det ikke på noen måte. På sporingen har det ikke skjedd noe på 6 dager, men jeg håper det er fordi pakka har beveget seg ut av opprinnelseslandet. Kjenner jeg begynner å bli litt utålmodig.
  Har ikke du noen Crispi-støvler? Hvordan tar du vare på de? Jeg aner ikke hva jeg må gjøre med mine for å holde de pene og at de skal vare så lenge som mulig. Kan selvsagt høre med produsenten, men hvis du har noen tips, tar jeg gjerne imot de 🙂

  Liker

  1. Utenlandspakker kan være spennende med levering, noen kommer raskt, andre tar både to, tre og fire uker. Tror ikke jeg fikk med meg at han hadde fødselsdag, så du får hilse og gratulere godt på etterskudd 🙂
   Ikke sikker på hvilket merke støvlene mine er, men jeg børster de med oppvaskbørste og tannbørste *host*
   Det er børster jeg har kjøpt til dette, slik billige 3 pk, og fungerer veldig godt til å børste bort alt av skitt. Så bruker jeg spray til å impregnere de. En gang i året så spyler jeg de skikkelig og lar de stå med lunkent vann inni skoene en stund. Spyler igjen og lar de tørke skikkelig før jeg sprayimpregnerer.
   Jeg kommer til å kjøpe meg fjellsko i lær igjen med tiden, føler at de er hakket bedre, men samtidig er det veldig godt å ha disse andre også.

   Liker

   1. Han sier takk takk 🙂
    Ehhh…oppvaskbørste og tannbørste ja… *ler* Er det semskede du har? For det er mine, og jeg kjenner jeg er v.e.l.d.i.g usikker på om jeg har lyst til å gyve løs på de med sånne børster altså :p Hva slags impregneringsspray har du?
    Jeg har veldig lyst på et par høye støvler i lær, sånne jeg bokstavelig talt kan vasse med, men det er nok en ting som går på handlelista som skal tas frem når jeg blir rik. Til det bruket jeg trenger her nede, så greier Crispi’ene seg egentlig, for de kan jeg vasse litt med 🙂

    Liker

    1. Da er de ikke like, mine er ikke skinn, eller er kanskje litt detaljer i skinn, men er slike «stoff» sko. Har høye fjellsko, de er i vanlig skinn ig de får samme behandling.. børstene er myke, men tror jeg hadde villet vært litt forsiktig med semsket ja, og kanskke vanlig lær også. De jeg har i lær er en del år men veldig gode. Minuset med de er at de ikke passer så bra sommertiden synes jeg.
     Impregneringssprayen er en stor blå flaske, lurer på om det ikke er kiwi.
     Jeg lurer på om jeg ikke hadde noe spesial impregnering til semsket en gang, noe man penslet på. Men etterhvert ble det vel brukt vanlig impregnering der også.. slik på boks.

     Liker

     1. Takk!
      Jeg spurte på FB-siden til en eller annen friluftslivbutikk som reklamerer med at de er Crispi-eksperter, og de anbefalte børste (får finne meg en myk en) og silikonbasert impregneringsspray, f.eks. en fra NikWax. Noe sier meg at jeg har en sånn stående ett eller annet sted, får lete litt 🙂

      Liker

      1. Slike semskede må man kanskje være ekstra forsiktige med, jeg synes egentlig sprayimpregnering er dårligere enn slik «fast» impregnering, men på de jeg har nå (de lave) kan jeg ikke smøre på noe som helst, så må ha sprayen. Det er jo membran som skal være vanntett også..

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..