Tv og mobil

Jeg ser ikke mye på tv.. egentlig 😛
Jeg begynner ofte å se på serier, men så sklir det ut, og jeg gidder ikke følge md. Nå på starten av høsten er det den ene premieren etter den andre, og i kveld starter både «MasterChef» og «71° nord «, det er to serier jeg antar jeg kommer til å klare å følge med på, da begge er veldig bra.
«Skal vi danse» hadde jeg satt på opptak, siden det var første episode, kjedelig å gå glipp av den. Men, vet ikke om jeg syntes det var så bra.. får se litt utover.

Jeg kjøpte meg jo ny mobil forrige uke, og det var jo lurt.. Bare synd jeg ikke bestilte nytt SIMkort også! Det har jo endret seg litt siden forrige mobilkjøp, det er ikke vanlige SIM kort lenger nei, ikke micro SIM heller, men nano, og det hadde jo selvsagt ikke jeg.
Det er også litt rart med nytt merke på mobilen, heldigvis har jeg Sony nettbrett, og er mye som er veldig likt på de.
Da jeg en gang i tiden kjøpte HTC’en syntes jeg den var veldig stor.. må vel snart kjøpe ryggsekk for å få med mobilen. Jeg har forresten bestilt meg «veske» til mobilen, gjett fargen da 😀IMG_0523 (800x650)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..