Et forhold er over

Et forhold kan vare både lenge og kort, dette forholdet her varte en del år, men nå er det slutt.

Jeg har vært så tilfreds i mange år, fra dag en så stemte alt sammen, og jeg har ikke hatt det slik med slike forhold før.
Jeg vet ikke sikkert hvor mange år det ble, men det ble noen. Har selvsagt vært noen forhold tidligere, men da har jeg byttet på litt, fra den ene til den andre, og har egentlig ikke vært slik 100 % tilfreds. Men så plutselig klaffet alt og det føltes veldig bra.

Ikke vet jeg hva som gjorde at avgjørelsen ble som den ble den gangen, men utseende hadde selvsagt en del å si, å si noe annet blir feil. Men utseende er ikke alt, hjelper ikke med bra utseende om det som er inni er ubrukelig, noe det kan være noen ganger. Men her fikk jeg begge deler.

Jeg må også innrømme at det ble ikke helt slutt på det gamle forholdet, før jeg inngikk et nytt, det var litt vanskelig å bryte helt av, og var på en måte litt avhengig av den gamle. Rart med det etter så mange år.

Nå kunne jeg ha fortsatt det gamle forholdet, men jeg syntes ikke jeg fikk det jeg ville utav det, så da ble det et nytt. Nå vet jeg jo egentlig ikke hvordan dette forholdet vil utvikle seg, om det er bedre enn det forrige, eller om jeg vil angre på valget jeg har tatt. Men noen valg er liksom litt for sent å angre på etterpå. Så jeg får krysse fingrene for at jeg vil være veldig tilfreds med min nye sony, og vinke farvel til min gamle htc. Livet består av små og store valg, og denne gangen falt mitt valg på sony, siden htc ikke lenger kunne tilby meg det jeg ville ha.

 

oh yes

 

4 kommentarer om “Et forhold er over

 1. Det her var da trist lesing;) Har vurdert Sony sjølv så er nok interesert i hvordan ditt forhold utvikler seg, om det er vits i å tenke videre på å inngå eit lignende forhold? Samsongen er da strømtom støtt, det iriterer ein cacher!

  Liker

  1. Til å cache med var HTC’en min helt ubrukelig, så er spent på om det blir noe forskjell, det kan ihvertfall ikke bli verre 😛
   Tore er veldig tilfreds med sin Sony når han cacher, så gjenstår å se om jeg blir det samme.
   Det beste er uansett Montanaen, men skal nok klare å veksle bra med begge to.. 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..