Skogstur og event ved Påleplassen

I går på ettermiddagen var det på tid for å møtes til event igjen. Hadde ikke helt bestemt meg for om Amanda skulle være med eller bli hjemme, men tenkte at uansett hva det ble til så var det greit med en skogstur. Må innrømme at det ikke har blitt de helt store turene i sommer, så jeg er veldig glad for at vi bor så nærme skogen her.
Vi var oppi skogen en times tid, og Amanda koste seg, både med å gå tur og finne hjortmøkk! Om det er noen som har behov for en knakende god sporhund, etter hjortmøkk.. så kan jeg anbefale Amanda, hun har nese for slik! Må si det irriterer meg litt, men fint lite å få gjort noe med siden vi går som vi gjør.. må vel bare være glad hun ikke spiser alt annet av dritt i skogen. Hun har jo en forkjærlighet av lemen også, usj! Ikke sikkert det hadde vært så dumt å gått bare etter veien.. Neida, vi trives best i skog og fjell, så får det bare være litt dritt og litt lemen, det kunne sikkert vært verre.
Vi fant jo noe annet som jeg syntes var ok at hun spiste, markjordbær!

Vi fant et interessant sted

boerboel i skogen

Amanda blir liten i skogen

boerboel i skogen

Dagen gikk fort, så plutselig var det bare å ordne til en kjølebag med mat og drikke, og reise på event.
På eventet traff vi på mange fra kvelden før, og plukket som vanlig opp litt tips her og der, og noen cacher som jeg måtte inn å se på.. Noen ganger er beskrivelsene morsomme, andre ganger er det loggene, og så er det de cachene man tenker man bare må prøve på en gang.

Vi var vel ca 30 på event i går, på et veldig flott sted. Det så kanskje litt «skummelt» ut med været noen sekunder, kom 3-4 regndråper, men så var det bare bra vær.

skjåk event påleplassen

Det ble publisert en liten trail, som var lagt perfekt til for hjemturen 😀

Nå blir det nok litt rolig på event fronten her tror jeg, men skal ikke se bort ifra at vi kan dukke opp her og der andre steder 🙂

Amanda var forresten «med» på eventet, vi puttet henne i bilen, og der lå hun alle timene vi var borte. Jeg var borte å tittet etter henne en og annen gang, og hun sov godt. Var med andre hunder på eventene disse dagene også, de var av de litt mer sosiale 🙂

Nå får jeg vel bruke dagen på litt huslige sysler, Tore er på jobb og jeg og Amanda bare sitter her.. har satt på en vaskemaskin da, så har jo gjort litt 😛

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..